Echipa de Profesori. Îndrumătorii tăi spre o carieră de succes

Profesorii de la BusinessAcademy au două caracteristici importante: sunt experţi în domeniul lor de afaceri şi ştiu cum să vă transmită cunoştinţele pe care le posedă. Aceste persoane sunt pregătite să vă împărtăşească experienţa lor în management, marketing şi vânzări, finanţe, managementul resurselor umane şi să vă ajute să dobândiți trăsăturile de personalitate ale unui lider puternic.

Mai mult, sunt pregătiţi să vă arate cum să asimilaţi noile cunoştinţe.

Oana Ghimpău 

Analist și controlor financiar, consultant în implementare de ERP și trainer în domeniul economic, Oana Ghimpău a absolvit Facultatea de Contabilitate si Informatică de Gestiune şi cursurile de Pedagogie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Şi-a început cariera ca auditor financiar la PricewaterhouseCoopers, unde a dobândit atât cunoştinţe tehnice solide de contabilitate și audit, cât şi bune competențe de comunicare. A susţinut traininguri de Excel şi audit şi a oferit coaching specific în domeniu.

A profesat apoi într-o mare companie de FMCG ca analist si controlor financiar. Și-a continuat dezvoltarea ca trainer prin realizarea şi prezentarea mai multor cursuri de Controlling, Contabilitate şi Analiza costurilor.

În prezent colaborează cu o companie IT unde s-a ocupat de implementarea de ERP şi de pregătirea persoanelor din departamentul financiar pentru utilizarea noului sistem.

În cadrul Business Academy a ales să-și folosească experiența acumulată pentru a-i susține și inspira pe cei interesați să își crească performanțele în domeniul financiar.

Daniel Chivu 

Daniel a acumulat peste 10 ani de experiență în consultantă managerială, raportare macroeconomică, gestiunea relațiilor cu actori implicați în toate nivelurile organizaționale.

Cu expunere la varii medii de afaceri și din diverse roluri, el s-a remarcat precum un trainer profesionist pasionat de business development, unde interacțiunea cu oamenii și alinierea limbajului în funcție de audientă sunt provocările oricărei zilei obișnuite. Motto - Zâmbește și trăiește-ți visele...acum!

Corina Neagu 

Licențiată în Drept și Certificată CIPD în “International Practice in HR”; 20 de ani de experiență, în corporații mari și foarte mari, de la poziții de junior la director departament și membru în Board; peste 15 ani în sfera Resurselor Umane, consultant în carieră, consultant HR, trainer intern si international, mentor; speaker evenimente (Rentrop & Straton, Business Days, HR Summit, Întâlniri de Networking, Bune practici în HR etc.); blogger: www.corinaneagu.ro si www.dare.com.ro Lector Rentrop & Straton, Univesitatea Alternativă, Școala de HR; autor “Despre oameni & experienţe” publicată in 2013; promotor al educației alternative și sportului; mamă a două fete minunate.

Alexandra Micu 

Alexandra Micu este pasionată de recrutare și, după mai multe experiențe profesionale în companii mari precum Manpower, Rovere Mobili, a ales să creeze două concepte de business:Talent Center și School for Happiness. Arii ei de expertiză sunt: training, brand personal,coaching de carieră, head hunting.

Alexandra a gestionat numeroase proiecte de Talent Management, selecție și dezvoltare pentru variate organizații românești și multinaționale.

Alexandra este trainer autorizat și acreditată în terapie asistată de animale, certificare obținută la Universitatea Babes Bolyai din Cluj Napoca.

Adrian Sion 

Adrian a acumulat peste 6 ani de experiență de muncă în domeniul resurselor umane și al vânzărilor și a petrecut peste 3 ani și jumătate făcând voluntariat în domeniul educației. În prezent ocupă poziția de HR Manager în cadrul LINK group Education Services.

La pregătirea sa profesională în HR au contribuit masteratul Formarea Formatorilor (absolvit în 2015), programul internațional GCDF de Consultant în Carieră (2016) și formarea intensivă în Business & Life Coaching, absolvită și certificată de la începutul lui 2017.

În tot acest timp, Adrian a adunat peste 400 de ore de susținere de traininguri, 2 000 de ore de consiliere și a interacționat cu peste 10 000 de candidați romani din tară și din străinătate, fiind speaker și la evenimente precum Școala de HR, Conferința JOB Networking sau PM Masters’ Games.

Adrian Munteanu 

Adrian a fost mereu pasionat de cuvinte – scrise și vorbite deopotrivă. Așa a ajuns să învețe cu entuziasm engleză, franceză, germană și spaniolă. Mai departe, și-a urmărit curiozitatea umanistă cu latina și greaca antică la Dartmouth College, în Hanover, New Hampshire, unde a obținut licența în Filologie Clasică.

După câțiva ani de training în mediul corporate, Adrian se bucură să-și împlinească vocația cuvintelor în calitate de coach și trainer de Programare Neuro Lingvistica. Astfel, el își folosește acum cunoștințele din arii variate ca să fructifice puterea cuvintelor și a comunicării pentru ca să catalizeze schimbări concrete, profunde și durabile.

În această calitate, Adrian îi susține pe tinerii profesioniști să despacheteze și să rezolve probleme complexe, să-și desăvârșească mintea și caracterul cu abilitățile necesare ca sa exceleze în toate ariile vieții, precum și să medieze buna înțelegere pe care se sprijină toate colaborările de succes.

Ilona Brâncuș

Consultant în Comunicare și Relații Publice, Ilona se ocupă de facilitarea comunicării interne, formale și informale, având o experiență de peste 10 ani în domeniile PR și Sales. De-a lungul carierei s-a ocupat de integrarea mai multor echipe, fiind responsabilă de gestionarea imaginii companiilor, precum și de crearea culturii organizaționale. Misiunea ei este să te ajute să comunici liber și asertiv.

Corina Cojocaru

Bussines Academy ProCorina Cojocaru lucrează în domeniul marketingului de peste 10 ani, desfășurându-și activitatea atât în companii antreprenoriale, cât și în multinaționale. Cea mai mare parte a carierei și-a petrecut-o în sectorul financiar, conducând totodată proiecte de succes în arii legate de educație, artă și real estate. În ultimii ani, Corina a aprofundat și managementul activităților de customer experience, concentrându-se pe eficienţa activităţilor de marketing şi cautând permanent soluţii pentru creşterea indicatorului „return on investment" asociat programelor de marketing pe care le derulează.

Cu o pasiune pentru content marketing, transpusă în primul blog corporate despre investiții, Corina a fost inclusă în topul celor mai importanți 150 directori de marketing din România, ierarhie întocmită de Revista Biz. Corina crede cu tărie că pentru orice provocare se poate construi cel puţin o soluţie, ghidându-se după afirmația lui Pablo Picasso: „Tot ceea ce iți poți imagina este real.”

Andrei Popescu

Bussines AcademyAvând o experiență de peste 12 ani în banking, lucrând pentru grupuri internaționale mari (precum Unicredit, EFG Eurobank, Fortis sau BNP Paribas), Andrei Popescu beneficiază de o semnificativă expertiză în domenii bancare cheie, cum ar fi: financiar, plăți, managementul riscurilor, control intern, dar și proiecte complexe, transversale, precum implementarea Web Interface sau Data WareHouse.

În calitate de Head of Risk și Permanent Control al BNP Paribas Leasing Solutions România, a acoperit arii precum Underwriting, Credit și Operațional Risk Management, Asset Management sau Permanent Control. De foarte scurt timp activează ca Head of Agribusiness în Direcția Large Corporates al OTP Bank România, unde este responsabil, printre altele, de analiza financiară, elaborarea unor noi produse de creditare, validarea procedurilor ș.a.

Petra Nasif

Bussines Academy

Absolventă a facultății de Economie, specializarea Afaceri Internaționale, licențiată în geopolitică și conflictele din Orientul Mijlociu, mai precis cel sirian și exodul de migranți în UE, la universitatea „Ștefan cel Mare" din Suceava.

Petra a terminat masterul în specializarea Afaceri Internaționale și Strategii Interculturale, facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor la universitatea „Al. Ioan Cuza" din Iași. 

În prezent ocupă poziția de BusinessAcademy Learning Coordinator la sediul LINK group din București.

Managementul finanțelor corporative

Silvia TrandafirSilvia Trandafir este licențiată în economie, specializarea "Finanțe-Bănci" și a absolvit masterul "Finanțe corporative" în cadrul ASE București.

Cu peste 6 ani de studiu și facilitare a proceselor de învățare în filiera economică, s-a specializat într-o serie vastă de domenii precum: management financiar, contabilitate, comerț, management operațional, managementul calității, comportamentul consumatorului și altele.

Pe lângă cercetările efectuate despre sistemul bancar românesc și managementul trezoreriei sub influenţa obligațiilor fiscale în cadrul ASE, este Auditor în domeniul calității, Certified Test Center Administrator Pearson VUE și Cambridge Examinations Invigilator.

Ileana Alexa

Bussines AcademyIleana Alexa a urmat specializarea Finanțe - Bănci din cadrul Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor din Timișoara și a absolvit masterul de Economie Europeană și Politici Aplicate în cadrul aceleiași facultăți. Deține cunoștințe din domenii vaste precum: finanțe, management, leadership, marketing și multe altele.

Asistent universitar doctor în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti

Mihaela Roberta Stănef a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, deţine titlul de Doctor în Economie, urmând în prezent studii post-doctorale de economie aplicată, în cadrul Academiei Române.

Deţine experienţă de predare şi cercetare la nivel de învăţământ superior, cu accent pe abilităţi şi competenţe de management.

Doctor în Economie, specialistă în contabilitate şi consultanţă financiară

Ana-Maria Zamfir are o experienţă de mai mulţi ani în predare şi cercetare la nivel de învăţământ superior, în calitate de Asistent universitar doctor la Academia de Studii Economice Bucureşti, unde a pregătit şi a susţinut seminare de Econometrie, Relaţii Publice, Principii ale comunicării, Comunicare corporativă, Comunicare în administraţia publică, Comunicare în mediul financiar-bancar.

A pregătit şi a organizat conferinţele internaţionale: "Communication, Competence, Competitiveness" 2007, "Economics, Communication, Globalization in Knowledge-Based Society" 2008 şi "Globalization and Convergence in Economic Thought" 2009.

Este specialistă în contabilitate şi consultanţă financiară, cu experienţă acumulată în cadrul unor companii din industria IT şi software (SingularLogic Romania Computer Application SRL, C.N.D.P.I. Romsoft S.A).

Specialistă în Managementul Resurselor Umane, Doctorand în Management Concentration

Ramona Mădălina Moroianu este absloventă a Academiei de Studii Economice, Bucureşti, specializarea Administrarea afacerilor cu predare în limbi străine, secţia engleză. Deţine un master în Managementul Resurselor Umane şi diploma de Inspector Resurse Umane, acordată de Arrow Professional Training Center. În prezent, urmează studiile doctorale din cadrul ASE, având ca subiect principal de cercetare: Management Concentration.

Este Asistent universitar doctorand la Academia de Studii Economice Bucureşti, unde sustine seminare de Management al resurselor umane şi Management de proiect. Experienţa în domeniul resurselor umane, de la recrutare şi selectare de personal, până la coordonarea activităţilor de dezvoltare şi testare a soluţiilor software pentru HR management & Payroll and Personnel Administration Services, a dobândit-o în cadrul unor companii precum Smartree România, Bucureşti.

Experienţă în sistemul educaţional superior, cu specializare şi doctorat în Afaceri Internaţionale

Surdu-Niţu Dana Georgiana a absolvit Universitatea Româno-Americană din Bucureşti, Facultatea de Studii Economice Europene. Deţine o diplomă de masterat în Afaceri Internaţionale şi este doctor în Economie şi Afaceri Internaţionale, titlu obţinut în cadrul Academiei de Studii Economice, Bucureşti.

Printre competenţele sale organizaţionale se numără: Erasmus Programme Trainer, Erasmus Programme Evaluator, Junior Achievement Programmes Trainer.

Nu în ultimul rând, experienţa sa în pregătire profesională este atestată prin calitatea de Asistent universitar doctor, în cadrul Universităţii Româno-Americane din Bucureşti, cu accent pe domeniul Afacerilor Internaţionale şi Tehnici de negociere în afaceri.

Profesor cu specializare în economie şi experienţă de muncă în contabilitate şi analiză financiară

Marius Morar a terminat facultatea de Management şi Administrare a Afacerilor, în cadrul Academiei de Studii Economice, Bucureşti.

Abilităţile şi competenţele sale de predare sunt atestate prin diploma de masterat în Pedagogie, obţinută în cadrul Universităţii Spiru Haret din Bucureşti.

Cunoştinţele sale pedagogice sunt susţinute şi de experienţa în muncă pe care o are în domeniul contabilităţii şi analizei financiare.

Cum să folosiţi Internetul având drept obiectiv o afacere de succes

Dragan Varagić este proprietarul unei agenţii de consultanţă în domeniul aplicării Internetului în afaceri – P2 Internet, este blogger, specialist în strategii online şi profesor în domeniul utilizării Internetului. Este coordonatorul studiilor de specialitate din domeniul e-business, în cadrul Facultății de Ştiinţe Tehnice din Novi Sad.

Este proprietarul site-ului web pretraga.rs şi al celei mai vechi reviste digitale (în format e-mail) din Serbia, „Pretraga i prezentovanje” („Căutare şi prezentare”); este autorul blog-ului www.draganvaragic.com şi al serviciului pentru distribuirea online a comunicatelor de presă, PRobjave.com.

Este editorul ediţiei sârbeşti a cărţii „Business at the Speed of thought” („Poslovanje brzinom misli”) de Bill Gates, este autorul cărţii „Vodic kroz raj i pakao Internet marketinga” (2002) - („Ghid prin raiul şi iadul Internet Marketing-ului”) şi al cărţii gratuite, în format PDF, „Blog osnove” (2007-2011) – („Bazele unui blog”).

Aplicarea adecvată a metodologiei de marketing

Nevenka Popović Šević deține un master în marketing, obținut în cadrul Universității din Newcastle, Australia şi o diplomă de licență în economie. Are o experienţă vastă în domeniul marketingului şi al relaţiilor cu publicul.

Ocupă funcţia de director de marketing.

A participat la diverse cursuri de specialitate („Eco Course - coordonare şi comunicare”, „Strategii de comunicare în vederea unei dezvoltări durabile"), traininguri (pe tema „Comunicare", „PR şi organizaţiile de protejare a mediului înconjurător”) și seminare din domeniul managementului de proiect („Construirea parteneriatelor şi a comunicării").

A participat la zeci de conferinţe internaţionale din domeniul marketingului şi al PR-ului.

Tainele angajării celor mai bune persoane

Jovan Ničić, specialist în Psihologie, cu o experienţă de 20 de ani în domeniul Psihologiei şi al Managementului Resurselor Umane.

Este consultant în cadrul mai multor proiecte internaţionale și a susţinut peste 100 de seminare şi traininguri despre moderarea muncii active a participanţilor.

După cum spun cursanţii BA: „Profesorul are o experienţă incredibilă, o performanţă fantastică şi o interacţiune extraordinară cu studenţii (...) transmite cunoştinţele practice cu ușurință și reușește să-ți menţină atenţia.“

Calitate pentru viitor

Dr. ing. Milan Kukrika este profesor la Universitatea din Belgrad şi la Organizaţia europeană de calitate - IRCA (Marea Britanie). Perfecţionarea postdoctorală și-a desfășurat-o ca bursier la Organizaţia de stat din Germania - DAAD (Deutscher Akademischer Austauschdienst – Serviciul academic german pentru schimb de cadre didactice) și la Institutul de Informatică din cadrul Universității tehnice din Munchen.

De-a lungul activităţii sale ştiinţifice şi tehnice, a publicat 13 cărţi în calitate de autor sau coautor, precum şi numeroase lucrări, a participat la mai multe proiecte ştiinţifice şi de cercetare și a implementat mai multe sisteme informaţionale integrale.

Este acreditat de către Organizaţia britanică de standardizare (BSI) să ţină seminare în domeniul Managementului securităţii informaţiilor, conform cerințelor standardului ISO 27001. A implementat sisteme pentru Managementul securităţii informaţiilor, în conformitate cu cerințele standardului ISO 27001 şi a implementat certificarea sistemului de management al securităţii informaţiilor conform cerințelor standardului ISO 27001:2005 în multe firme. 

Instructorul celor mai buni agenți devânzări

Miodrag Kostić şi-a construit experienţa timp de 20 de ani în SUA, după care, reîntors în Serbia, și-a continuat munca pe poziţia de director de marketing la Verat.net. A fost mai apoi partener ClicksBroker.com, ajungând acum directorul corporaţiei Veza d.o.o, a cărei activitate constă în dezvoltarea afacerilor, marketingului, managementului vânzărilor şi a serviciilor inovatoare de consultanţă şi training.

Este trainer şi coach în domeniul vânzărilor directe, vânzărilor în retail, managementului inovării, internet marketing-ului şi al dezvoltării soluțiilor de e-business. Posedă certificatele „University of Brighton” din Marea Britanie şi “European Movement International Training Academy” din Belgia.

Din 2003, este membru al „NUNS” - asociația ziariștilor independenți din Serbia, având publicate peste 150 de articole în ziare și pe Internet.

Valorificarea proiectelor şi a capitalului, la nivel de expert

Profesor şi expert de top în cadrul Academiei bancare din Belgrad - Facultatea de Bănci, Asigurări şi Finanţe. Principalele studii, de master şi de doctorat în domeniul economiei şi finanţelor, le-a urmat la Facultatea de Economie din Belgrad. Posedă diplomă de expert internaţional în valorificarea proiectelor de investiţii şi diplomă de evaluator autorizat al valorificării capitalului.

A publicat câteva cărţi şi monografii şi are peste 20 de lucrări publicate în reviste ştiinţifice de renume internaţional. A participat la mai multe conferinţe locale şi internaţionale, precum şi la realizarea unor numeroase proiecte ştiiţifice şi comerciale, finanţate de către instituţii internaţionale. 

Management creativ

Dragan Milošević are un doctorat în domeniul ştiinţific al managementului şi momentan este angajat, în calitatea sa de doctor docent, la Înalta şcoală de economie şi antreprenoriat din Belgrad, ca profesor de economie în afaceri, economia capitalului şi finanţarea dezvoltării şi managementul companiilor mici şi mijlocii. Dr. Dragan Milošević are mulţi ani de experienţă didactică şi experienţă în realizarea proiectelor strategice, de dezvoltare şi de investiţii în educaţie.

Referinţele sale implică o experienţă bogată în economie şi managementul proiectelor, precum şi în activitatea de consiliere în administraţia locală și de stat. Colaborarea cu multe organizaţii şi companii la diferite proiecte îl califică pe dr. Dragan Milošević drept consultant calificat în sectorul bancar de investiţii, administraţia de stat, managementul corporativ şi antreprenoriat.

Dr. Dragan Milošević este membru al Societăţii internaţioanle de contabilitate comparată (ICAA) şi al Asociaţiei pentru managementul proiectelor (YUPMA). A publicat peste 15 lucrări în diferite publicaţii, precum şi două cărţi: „Managementul companiilor mici şi mijlocii” şi „Managementul proiectelor”.

Leadership conform standardelor Uniunii Europene

Boško Nektarijević este un expert recunoscut la nivel internaţional în domeniul conducerii, leadership-ului şi al managementului proiectelor. A absolvit IFAM Business School din Paris, studiile de masterat le-a urmat la Solvay Business School, University of Brussels şi John F. Kennedy School of Government, Harvard University. De asemenea, a urmat studii post-universitare în domeniul managementului proiectelor și al leadership-ului securităţii NATO/EU la Boston University din Bruxelles.

Pe lângă o carieră academică impozantă, dl. Nektarijević are mulţi ani de experienţă în consulting, prin participarea la proiecte destinate pentru EBRD (Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare), Parlamentul European şi Guvernul Republicii Serbia.

Momentan deține funcţia de manager executiv în cadrul companiei EU ACCESS, cu sediul în Bruxelles, companie care se ocupă cu consulting-ul în domeniul accesării programelor şi fondurilor Uniunii Europene.

Tot ce trebuie să știți pentru o promovare eficientă

Dr. Slavko Kovačević este profesor de marketing la Facultatea de Artă Dramatică din Belgrad. Din anul 1976, se ocupă cu activitatea didactică şi pedagogică în diferite domenii de marketing şi relaţii cu publicul: strategii de promovare şi aspecte de comunicare în marketing şi PR, negocierea în vânzări, managementul marketingului şi conducerea campaniilor de promovare. 

A fost președintele Asociaţiei Agențiilor de Publicitate din Serbia (UEPS) şi, timp de mai mulţi ani, a fost președintele juriului pentru decernarea premiilor în publicitate şi mass-media. Are 20 de ani de experienţă personală în antreprenoriat (IMC Consulting). A participat la crearea unui număr mare de studii de specialitate din domeniul marketingului şi al publicității. A publicat cartea „BIG IDEA - TOT CE CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI PENTRU O PROMOVARE EFICIENTĂ” şi un număr mare de articole şi lucrări în reviste de specialitate. Cartea „BIG IDEA” a fost declarată de către juriul ziariştilor de economie drept cea mai bună carte naţională din domeniul marketingului a anului 1996. Colaborează cu un număr mare de agenţii de marketing din Belgrad și a fost editorialist la mai multe reviste în format electronic.

Este autor de programe şi profesor la numeroase seminare şi şcoli de afaceri din domeniul marketingului şi al PR-ului, precum şi al specializării „Marketingul în practică" din cadrul UEPS. Seminarele şi specializarea „Marketingul în pratică" au fost parcurse în 20 de ani de peste 3.000 de cursanţi, în general practicanţi ai marketingului din diverse companii și instituții de pe întreg teritoriul Serbiei. În Camera de Comerţ a Serbiei, a ţinut timp de cinci ani de zile un curs despre îmbunătăţirea cunoştinţelor de „management al marketingului în practică" parcurs de experţi în marketing - practicanţi dintr-un număr mare de companii, bănci şi instituţii sociale de pe teritoriul Serbiei.

Cum să utilizăm Internetul în mod profitabil

Nikola Subotić, inginer licenţiat în managementul producţiei şi în e-business, a realizat un sistem complet de optimizare a motoarelor de căutare pentru site-urile web ale companiei, www.barn.edu.yu, www.poslovnaskola.com, www.link-academy.com, www.business-academy.ro, www.link.co.rs.

Este fondatorul unor campanii de publicitate pe Internet care au adus peste 200.000 de vizitatori, cu un randament al investiţiei de peste 10:1. A lucrat la redefinirea prezenţei pe Internet şi la organizarea proceselor de afaceri ale site-ului Link e-learning. A participat intens la dezvoltarea platformei Link DLS pentru învăţământul de la distanţă.

A absolvit Universitatea Tehnică din Novi Sad şi Şcoala Superioară de Electrotehnică din Belgrad, Departamentul de e-Business. În cadrul Universității Tehnice din Novi Sad, s-a specializat în domeniul bancar şi în sistemul de plăţi electronice.

Cum poate un director financiar să aducă mai mult profit companiei sale 

Vladimir Knežević este specialist în știinţe economice şi deține funcţia de director financiar al unei companii de succes.

Are peste 26 de ani de experienţă în economia de finanţare a locurilor de muncă, supravegherea pieței, planificarea analitică a afacerilor şi operaţiuni comerciale. A lucrat 14 ani în cadrul Ministerului Comerţului având funcţia de şef al Departamentului pentru supravegherea pieței şi şef al Departamentului pentru controlul activităților de afaceri.

Posedă licenţă de economist autorizat și are peste 40 de lucrări publicate în reviste de specialitate.

Investiții bancare la nivel global

Miloš Radivojević activează de aproape 10 ani în domeniul investiților bancare. A fost angajat de agenţii de audit şi firme de investiţii din străinătate, unde a lucrat la fuziuni şi achiziţii de societăţi, la atragerea de investitori, decapitalizare, precum şi la managementul investiţiilor pentru nevoile investitorului. Este autorul unui număr mare de planuri de afaceri, precum şi planuri de restructurare, dar s-a evidenţiat mai ales printr-un şir lung de evaluări ale valorii de capital, pe care le-a realizat pentru necesitățile investitorilor străini şi locali, precum şi ale proprietarilor de capital care au vândut sau și-au crescut capitalul propriilor companii.

Pe lângă experienţa practică, Miloš Radivojević a fost şi profesor invitat la conferințe pe temele Investement Banking, fuziune şi achiziţie şi management al proiectelor în cadrul Băncii Naţionale din Serbia, Facultatea de Economie etc. 

A absolvit Facultatea de Economie a Universității din Belgrad. Din anul 2012, pe lângă titlul de economist licenţiat, a obţinut şi un MBA la Facultatea Sheffield din Marea Britanie, fiind unul dintre cei mai buni studenţi, cu disertaţia pe tema aplicării metodei fluxurilor bancare deconectate şi evaluarea valorii de capital din Serbia.

Din anul 2006 lucrează la Banca Societe Generale, pe poziţia de director pentru Corporate Finance.

Dezvoltarea proiectelor conform standardelor Uniunii Europene

Absolvent al Cotrugli Business School MBA, posedând puternice abilităţi de comunicare şi de leadership, Željko Ilić lucrează de mai mulţi ani în calitate de consultant independent pentru dezvoltarea afacerilor şi a proiectelor de la nivelul de bază până la cel instituţional, corporativ şi internaţional. Colaborează cu multe personalităţi din sectorul public şi privat, lucrând la proiecte de management şi diferite proiecte cu profit şi non-profit.

A fost coordonator al planului de acţiuni CSR al strategiei naţionale, consultant în Serviciul internaţional pentru angajare şi manager general al Forumului organizaţiei non-guvernamentale pentru tinerii cu nevoi speciale.

Are experienţă în domeniul managementului proiectelor sub conducerea Comisiei Europene, experienţă în dezvoltarea strategiei naţionale şi a planurilor de acţiune locale, experienţă în dezvoltarea programelor educaţionale, training şi coaching pentru sectoarele de afaceri şi alte sectoare, experienţă în monitorizare şi evaluare, în crearea campaniilor şi a organizaţiilor care se ocupă de evenimente sociale.

Managementul cu succes al resurselor

Jasna Stojanović este consultant şi manager de proiect, trainer certificat EBRD (Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi dezvoltare), specializată în managementul schimbării, crearea şi implementarea proiectelor, dezvoltarea şi managementul echipelor.

În calitate de consultant, a fost angajată în sectorul privat din Serbia, dar şi în instituţii non-profit şi guvernamentale, precum: Biroul preşedintelui Serbiei, Ministerul de Justiţie din Serbia, Ministerul de relaţii economice cu străinătatea, Biroul naţional etc. Se evidenţiază în mod deosebit prin experienţa sa de mai mulţi ani în consultanţă la proiectele UNDP (Programul pentru dezvoltarea SUA).

A fost angajată de către Ministerul administraţiei locale şi al auto-guvernării ca principal consultant local la proiectul „Susținerea implementării strategiilor pentru reforma administraţiei publice". Momentan este angajată la Centrul pentru managementul proiectelor CMP ca trainer şi consultant în domeniul managementului proiectelor şi managementul resurselor umane.

Trainer profesionist în dezvoltare personală și profesională

Milana Dželetovic este un profesionist în domeniul resurselor umane şi al trainingului, cu o experienţă de 10 ani în sectorul non-profit şi privat. De profesie psiholog, are o mare experienţă în aplicarea dezvoltării umane. Cariera sa începe în sectorul de educaţie şi suport psiho-social, în cadrul proiectului de alfabetizare a copiilor rromi. În continuare se dezvoltă în planificarea şi aplicarea atelierelor pentru tineri şi adulţi, în cadrul unor diferite programe psiho-sociale.

În ianuarie, 2006, Milana Dželetović începe aplicarea acestei experienţe în sectorul privat. Această muncă începe prin selectarea, testarea, intervievarea candidaţilor pentru diferiţi clienţi. Această experienţă îi aduce un mare avantaj în următorul pas - începerea muncii în domeniul bancar. Se alătură băncii ProCredit în calitate de colaborator de specialitate pentru pregătire şi dezvoltare şi este responsabilă pentru managementul şi controlul calităţii tuturor trainingurilor de dezvoltare, în special trainingul în vederea eficienței personale (pentru manageri şi toţi angajaţii) în cadrul băncii.

Stabilitate în afaceri pentru companiile de orice dimensiune

A absolvit Facultatea de Studii Economice. A finalizat studii post-universitare de management al proceselor de tranzacţie şi reconstrucţie, precum şi studii de specialitate de Management al proceselor de inovaţie în MSP. Deține certificatul NLP Business Practitioner. Este antrenor internaţional, antrenorul antrenorului şi coach conform metodologiei CEFE.

Momentan deține funcţia de preşedinte CEFE Serbia.

În ultimii zece ani a lucrat ca antrenor al abilităţilor de afaceri şi consultant pentru dezvoltarea economică locală. În domeniul trainingului, a dezvoltat peste 20 de programe de training, a scris, tradus şi/sau adaptat un număr mare de manuale din domeniul dezvoltării MSP, al turismului şi din domeniul activităţii autorităţilor locale. Susține în medie 1000 de ore de training pe an. Lucrează în ţară şi regiune şi își susține trainingurile în limba sârbă şi engleză.

În domeniul consulting-ului, a lucrat în peste 100 de primării şi cu peste 500 de companii şi 2000 de antreprenori din ţară şi regiune la proiecte care au susţinut principalii donatori precum: Banca Mondială, UNDP, GTZ, Comisia Europeană etc.

Managementul portofoliului şi al fondurilor de investiţii

Aleksandar Štajner este manager de portofoliu al Societăţii pentru managementul fondului de pensii private DELTA Generali, responsabil cu managementul portofoliului şi investirea mijloacelor membrilor fondului. Experienţa de mulţi de ani în domeniul managementului portofoliului şi al analizei finaciare și-a obţinut-o atât în societatea pentru managementul fondului de pensii private DELTA Generali pe poziţia de analist de portofoliu, cât şi în banca de investiţii CITADEL Financial Advisory pe poziţia de analist finaciar.

Are licenţă de efectuare a sarcinilor managerului de portofoliu emisă de către Comisia pentru valori mobiliare din Serbia. A susținut primul nivel al examenului CFA, cel mai recunoscut certificat pe plan mondial în domeniul deciziei de investiţie. A absolvit Facultatea de Ştiinţe organizaţionale, dar şi şcoala deschisă de la Belgrad, unde s-a specializat în domeniul economiei de piaţă, al pieţelor financiare şi al culturii organizaţionale. Experienţa didactică și-a obţinut-o chiar în cadrul şcolii deschise din Belgrad prin participarea în organizaţie şi predând în domeniul economiei de piaţă şi al pieţelor finaciare.

Managementul Resurselor Umane

A absolvit cu notă maximă Psihologia în cadrul Facultății de Filosofie din Belgrad, precum şi studii de specialitate de management al resurselor umane din cadrul Facultăţii de Ştiinţe organizaţionale. În prezent este în anul 2 la doctorat în cadrul catedrei de Psihologie a muncii, Facultatea de Filosofie din Belgrad.

S-a ocupat timp de cinci ani cu afaceri în domeniul managementului resurselor umane. În timpul carierei, a fost responsabilă cu diferite domenii şi afaceri de management al resurselor umane pentru necesitățile marilor proiecte de marketing, pentru cerințele instituţiilor de sănătate şi farmaceutice, apoi colaborator profesionist pentru angajare, pentru dezvoltarea carierei şi pregătirea angajaţilor în sectorul bancar şi IT.

Pe lângă experienţa practică, Anetta Der Radivojevic a fost profesor de psihologie, statistică în psihologie şi alte materii din domeniul Managementului Resurselor Umane la câteva instituţii private şi de stat.

Din mai 2011, este angajată a companiei de software youngculture d.o.o. pe poziţia de colaborator pentru recrutare şi manager de resurse umane.

Schimbări rapide ca bază a afacerilor contemporane 

Doctor în Ştiinţe organizaţionale. Şi-a început cariera la Instituţiile de învăţământ superior, unde mai întâi a fost seminarist, apoi asistent.

Pe lângă activitatea de studii profesionale şi academice, și-a dedicat o parte din timpul său muncii la proiecte şi consulting. Specializat în domeniile managementului strategic şi al designului organizaţional. A publicat un număr mare de lucrări în reviste de specialitate şi în procedurile lucrărilor de la reuniunile ştiinţifice.

Strategii pentru Managementul Resurselor Umane

Suzana Marković, specialist în ştiinţe tehnice şi inginer diplomat în Electrotehnică, lucrează în prezent la teza de doctorat cu denumirea: Modelarea sistemelor de adaptare pentru studiul de la distanţă cu referire principală la profilul studenţilor Facultății de Electrotehnică din Belgrad.

A finalizat studii post-universitare la Facultatea de Electrotehnică, Universitate din Belgrad, secţia Tehnici de calculator şi informatică şi a obţinut diploma de specialist al ştiinţelor tehnice din domeniul informaticii, tema: Modelul şi realizarea sistemelor electronice pentru studiul de la distanţă. A absolvit Facultatea de Electrotehnică, Universitatea din Priştina, secţia Telecomunicaţii şi informatică.

Combinaţia creativă de vânzări şi marketing

Boban Romić este inginer diplomat al Facultăţii de Ştiinţe organizaţionale, departamentul tehnologii informaţionale. Pe lângă poziția de Trade Marketing Coordinator pe care o deține la Fabrica de bere Apatinske, a dobândit experienţă de muncă și în cadrul companiei Coca Cola Hellenic Serbia şi al companiei IT de consultanţă Sky-express, unde a lucrat pentru clienţi precum Guvernul Serbiei, JAT, VMA.

Din experienţa sa didactică enumerăm cursuri predate la Facultatea de Ştiinţe organizaţionale în domeniul managementului vânzărilor, al relaţiilor corporatiste şi leadership şi munca în echipă atât în cadrul studiilor de diplomă, cât şi al celor de master. 

Matematica aplicată în finanţe

Snežana Konjikušić, deține un doctorat în cadrul Facultăţii de Management Antreprenorial din Novi Sad, pe tema Criterii statistice de comparare a software-ului pentru aplicarea metodelor de analiză multivariată. Este specialist în domeniul știinţelor economice şi matematician cu diplomă. A lucrat ca programator şi programator-proiectant. Activează în câmpul educaţiei de 15 ani.

Este specialistă în metode de analiză în domeniul finanţelor.

A lucrat ca profesor de matematică şi asistent la cursurile de matematică aplicată şi metode cantitative în cadrul Facultății de management a Universităţii BK şi la cursul Statistica de afaceri în cadrul Facultății de Economie a finanţelor şi Ştiinţe politice la Universitatea Alfa, unde este angajată în prezent ca profesor de matematică, statistică şi matematici actuariale şi finaciare.

Fuziuni şi achiziţii conform metodologiei a șase institute europene de top

Aleksandar Đorđević, licențiat în economie, este angajat pe poziţia de manager pentru fuziuni şi achiziţii la Banca Societe Generale. Aleksandar are o mare experienţă în domeniul privatizării şi al managementului de proiecte, precum şi în evaluarea valorilor, a analizelor finaciare şi de afaceri. O lungă perioadă de timp a lucrat ca manager de proiecte în cadrul Agenţiei de privatizare.

A participat la formări profesionale în domeniul managementului de proiecte, al procesului de desfăşurare a negocierilor de afaceri, Due Diligence, contabilitate, evaluarea valorii. Domeniile sale de specialitate sunt fuziuni şi achiziţii, analiză finaciară, de afaceri, negocieri de afaceri.

Integrarea dreptului şi a economiei - o combinaţie eficientă pentru succesul în afaceri

În calitate de specialist în Drept şi doctor în Ştiinţe economice, Ana Jovanović a participat la numeroase proiecte şi a publicat mai multe lucrări pentru un număr considerabil de reviste ce acoperă teme care integrează Dreptul şi Economia. Ca specialist de top, a ocupat poziţia de conducere a departamentului legal din cadrul băncii Invest, iar mai târziu îşi începe cariera academică la Megatrend. La Universitatea Union, deține de ceva vreme funcţia de prodecan coordonator al activităților ştiinţifice, de cercetare şi de colaborare internaţională.

Câştigaţi la bursă

Aleksandar Ivanović, broker licenţiat şi manager de portofoliu, a absolvit Facultatea de Economie din Subotica. Momentan este angajat ca manager de portofoliu al departamentului custody al băncii NLB şi este conducătorul proiectului Constituirea societăţii pentru managementul fondurilor de investiţie din cadrul grupului NLB din Serbia.

Este participant activ la operațiunile de tranzacţionare a acţiunilor şi a obligaţiunilor la Bursa de valori din Belgrad, participant activ la operațiunile de tranzacţionare la Bursele de valori regionale şi internaţionale, precum şi pe piaţa Forex. Aleksandar Ivanović a participat la procesele de preluare a câtorva dintre cele mai mari companii din Serbia. A participat, de asemenea, la mai multe traininguri pe tema pieţelor financiare, organizate în cadrul mai multor instituţii din ţară şi din străinătate.

Comunicări de piaţă moderne

Slađana Starčević s-a născut în anul 1978. A absolvit studiile de licenţă în anul 2001, iar în anul 2005 și-a luat masteratul în cadrul Facultății de Economie din Belgrad. În anult 2012 şi-a finalizat lucrarea de doctorat la Facultatea de Economie, Finanţe şi Administraţie (FEFA).

S-a ocupat mulți ani de planificarea strategică de marketing şi comunicațiile de piaţă, în agenţii de marketing, dar s-a implicat și în proiecte în calitate de consultant independent. Referințe (lista de clienţi): Asigurări Dunav, DDOR Novi Sad, NLB Group, Societe Generale, KBC, Banca ProCredit, Telekom Serbia, Fabrica de bere Apatinska, Fabrica de bere MB, Frikom, Kondiva, Soko Štark, The Coca-Cola Company, Grand kafa, Imlek, Revita, Institutul de manuale didactice, Unicef, Elektromreža Serbia, Elixir Group, House of Prince itd.

Pe lângă acestea, a fost angajată de nenumărate ori ca lector la seminare de specialitate în management. A publicat câteva lucrări de specialitate care se află pe lista SCI, în domeniul marketingului strategic, a branding-ului şi a comunicaţiilor de piaţă.

Tainele designului corporativ: Cum să obțineți profit prin design, indiferent de produsele sau serviciile pe care le vindeţi

Olivera Petrović, specialist în designul identităţii corporative și al strategiei de brand (Universitatea Pompeu Fabra din Barcelona, Elisava High School), a creat campanii de promovare şi identitate vizuală pentru mulţi clienţi atât din ţară, cât şi din străinătate (SUA, Spania).

Pentru HEVT, o companie americană care produce automobile electrice, a creat o identitate vizuală. Pentru compania WATCHCELONA care proiectează ceasuri şi bijuterii, a creat o strategie de brand şi denumirea liniei de bijuterii. Pentru MagDrive, firma americană care produce motoare care economisesc energia, a creat o identitate vizuală... 

Cum să învăţaţi compania să înveţe

Maja Vujović se ocupă de educaţie la nivel profesional deja de zece ani.  Este unul dintre pionerii trainingului pe tema scrierii pe Internet şi a educaţiei generale online, prin webinars şi e-publicaţii.

Maja este de profesie dramaturg, dar a lucrat pe trei continente ca ziarist, copywriter, moderator TV şi radio, producător, editor şi traducător. Lucrează în mod activ la dezvoltarea capacităţii anagajaţilor din sectorul public din Serbia, în calitate de consultant de management al cunoştinţelor şi antrenor în domeniul comunicării şi în mass-media.

Aplicarea legislaţiei corporative în vederea protejării companiei

Dejan Vuković, avocat şi specialist în leadership-ul corporativ, lucrează în calitate de avocat corporativ.

Are o experienţă vastă în reprezentarea clienţilor din domeniul afacerilor şi a încheiat un număr mare de tranzacţii de succes oferind sfaturi utile clienților săi.

Partener al Biroului de avocatură care, în portofoliul său de clienţi, numără  câteva companii de renume din Serbia şi din străinătate, cum ar fi „NUNS"- Asociaţia Jurnaliştilor Independenţi din Serbia, „Alfa Finance Holding" a.d.Bulgaria, Kaolin AD Bulgaria, „Rapp Marine AS" Norvegia, „Dangraf" d.o.o Belgrad - cotidianul „Danas".

Modul analitic de creştere a profitului

Dejan Jerinić, economist cu diplomă, are o experienţă bancară de mai mulţi ani în domeniul analizei de credit, analizei fluxului monetar şi ca manager al relaţiilor cu clienţii. 

Manag
er al Business Center pentru companii mici şi mijlocii în banca EUROBANK EFG. De asemenea, a lucrat şi în calitate de lider al Serviciului pentru sistemul de impozit, relaţii economice şi controlul calităţii şi suportul logistic.

A participat la următoarele seminare şi traininguri: „Analiza de credit", „Aplicarea practică a legilor VAT", training la oficiul poștal al Republicii Cehia etc.

Tehnici de profil pentru conducerea proiectelor

Marko Stevanović, inginer în managementul organizaţional, unul dintre membrii fondatori ai ProIT Consulting, Business Project Planning Manager al şantierului naval Begej.

A ocupat poziţia de manager în sectorul de dezvoltare a Centrului de Management de Proiecte. În anul 2004 a lucrat ca asistent în dezvoltarea şi promovarea de software ICT.  Are experienţă de muncă şi ca asistent profesionist în cadrul Departamentului de control al calităţii. Începând cu anul 2005, lucrează ca trainer pentru Microsoft Office Project, Project Server și Portfolio Server, ca şi pentru integrarea BCM-urilor în activităţile proiectului.

Deţine următoarele certificări: MCP (Microsoft Certified Professional), MCTS (Microsoft Office Project 2007, Managing Project), MCTS (Microsoft Office Project Server 2007, Managing Project), MCP ID: 6644114, P102 Primavera Project Planer.

Satisfacţie în munca cu elevii

Velimir Dedić, doctor în Ştiinţe Economice, master în Management și inginer electrotehnist, posedă o vastă experienţă educaţională. Îi face plăcere să-și transmită cunoştinţele practice de economie.

În primul rând, ca asistent în domeniul sistemelor de informații din cadrul Facultăţii de Management a Universităţii BK şi, mai târziu, ca profesor în domeniul tehnologiei informațiilor și comunicațiilor fundamentale, în sistemele de gestionare a informațiilor din sectorul bancar al Facultăţii de Comerţ şi Banking din cadrul Universităţii BK.

În plus, a lucrat în calitate de coordonator la Centrul de testare ECDL, lector al sistemelor informatice în cadrul English School of Business - CAMBRIDGE University Affiliation, precum şi în calitate de coordonator al laboratoarelor de învăţământ de la distanţă în cadrul Facultății de Comerţ şi Banking a Universităţii BK.

Dezvoltarea strategiilor pe Internet şi programare pentru Web, de la dealer Chevrolet până la Centrul de Microsoft Project

Vasil Miloševski, inginer licenţiat în Managementul organizaţional, a creat strategii de Internet şi a asigurat funcţionalitatea site-urilor web pentru Microsoft Project Center, INHotel, mobilier Boşniaciki, dealer auto Chevrolet Gelmaş, Universal Holding, Cupa Mondială FISAF şi multe altele.

A participat la organizarea mai multor prelegeri şi seminare sub denumirea de „Technology Now!”. Este specialist în marketing online și producţie web.

Controlul complet al ciclului de viaţă a companiei

A absolvit Facultatea de Economie, departamentul Management. Este specialist în două domenii: managementul strategic al sistemelor micro-economice şi psihologie economică. 

Este fondator şi director al firmei OMNI GROUP Belgrad şi OMNI GROUP MUNTENEGRU Kotor.

Proprietar al drepturilor de autor pentru metodologia OMNI GROUP BUSINESS SOLUTION destinată recuperării unor diferite tipuri de companii în condiţii specifice de tranziţie.

Și-a implementat propria metodologie în peste 50 de companii de pe teritoriul Serbiei, Bosniei şi Herţegovinei, Macedonia şi Muntenegru. Metodologia a fost aplicată cu succes în cadrul companiilor de diferite dimensiuni, structură şi formă de proprietate (firme private, firme publice şi administraţie locală).

A participat la proiecte care au finanţat instituţii finaciare naţionale şi europene cum ar fi EBRD şi NIP.

De la începător la profesionist în finanţe

Snežana Knežević activează în domeniul educaţiei de mai bine de 20 de ani. A predat la Academia de poliţie, Şcoala superioară de tehnologii informaţionale şi de comunicare, la Școala de afaceri din Belgrad, Facultatea de Silvicultură etc. A publicat  o serie de publicaţii sub formă de manuale, articole etc.

Este proprietarul unei agenţiei de contabilitate şi consulting. A absolvit Facultatea de Economie din Belgrad, cu specializarea în finanţe şi contabilitate, grup bancar, iar apoi în anul 2003 în cadrul aceleiaşi facultăţi, a absolvit specializarea contabilitate-bănci. A urmat studiile de doctorat la Facultatea de Ştiinţe organizaţionale din domeniul contabilitate managerială pentru bănci.

Este anagajtă la Facultatea de Ştiinţe organizaţionale, cu statutul de doctor docent în domeniul managementului finaciar.

Tainele economiei și ale contabilităţii

Kosta Banjac este specialist în știinţe economice și absolvent al specializării Economia de piaţă şi managementul economiei de piaţă din cadrul Facultăţii de Economie din Belgrad. A participat la seminarele: „Participare publică", „Team- building", „Conflicte şi soluţionarea conflictelor", „PR şi mesaje de propagandă".

Lucrează ca profesor de contabiliate şi de alte materii de economie. A fost colaborator la agenţia de contabilitate. Este autorul cărţii „Contabilitatea pentru începători".

Limba engleză la nivel TOEIC şi TOEFL

Gordana Matorkić este licenţiată în filologie, iar la Centrul de Limbă Engleză al LINK group, are ca principală responsabilitate controlul calităţii predării limbii engleze, precum şi aplicarea standardelor europene şi implementarea lor în activităţile centrului.

A finalizat stagiul de pregătire pentru testele TOEIC şi TOEFL, precum şi evaluarea şi verificarea lucrărilor conform standardelor TOEIC.

A absolvit Facultatea de Filologie din Belgrad, departamentul de literatură și limbi scandinave.

Traducător de limbă engleză la biroul prezidențial 

Milica Terzić, licenţiată în filologie, a tradus articole şi ştiri din limba sârbă în limba engleză pentru site-ul Biroului Naţional al Preşedintelui Republicii.

A tradus trei cărţi: „Rules of  Work", „The Swiss Family Robinson" şi „Bernese Adventure". Și-a dobândit experiența predând limba engleză şi prin activităţi suplimentare oferite studenţilor înscrişi la cursurile de limbă engleză.

A absolvit Facultatea de Filologie din Belgrad, departamentul de limbă şi literatură engleză.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2018/19 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.