Perioada de inscrieri este deschisa

Echipa de Profesori. Îndrumătorii tăi spre o carieră de succes

Profesorii de la BusinessAcademy au două caracteristici importante: sunt experţi în domeniul lor de afaceri şi ştiu cum să vă transmită cunoştinţele pe care le posedă. Aceste persoane sunt pregătite să vă împărtăşească experienţa lor în management, marketing şi vânzări, finanţe, managementul resurselor umane şi să vă ajute să dobândiți trăsăturile de personalitate ale unui lider puternic.

Mai mult, sunt pregătiţi să vă arate cum să asimilaţi noile cunoştinţe.

Daniel Chivu 

Daniel Chivu

Daniel a acumulat peste 10 ani de experiență în consultantă managerială, raportare macroeconomică, gestiunea relațiilor cu actori implicați în toate nivelurile organizaționale.

Cu expunere la varii medii de afaceri și din diverse roluri, el s-a remarcat precum un trainer profesionist pasionat de business development, unde interacțiunea cu oamenii și alinierea limbajului în funcție de audientă sunt provocările oricărei zilei obișnuite. Motto - Zâmbește și trăiește-ți visele...acum!

Corina Neagu 

Corina Neagu

Cu un prim loc de muncă la 16 ani, cu peste 20 de ani în resurse umane, o pasiune pentru oameni și o carieră bazată pe integritate, onestitate, curaj și ambiție, acoperind multe roluri de conducere, Corina Neagu a fondat Dare (Development Advice & Resources) în 2016, fiind cu adevărat conștientă că poate aduce valoare multor oameni și multor companii prin ceea ce face cel mai bine: descoperind potențialul în oameni și făcându-l să funcționeze pentru a-și atinge obiectivele. Lucrul cu oamenii din întreaga lume (susține workshop-uri de resurse umane și management în Asia din 2015 și este profesor de business și HR la LINK Academy din București) este uimitor, prin urmare își propune să ofere excelență în tot ceea ce face: recrutare, proiectare organizațională și dezvoltare, formare, centre de evaluare, coaching și consultanță în resurse umane. De asemenea, scrie pentru diferite publicații online, este formator și evaluator autorizat și partener a două companii ale căror instrumente le folosește în procesele de design și dezvoltare organizațională, recrutare, centre de evaluare etc. Îi place foarte mult fiecare zi din viața ei, fiind pe deplin susținută de familie, și crede că misiunea ei este să facă bine, să contribuie la schimbările pozitive din viața oamenilor și să readucă umanul în „resursele umane”.

În 2020 și-a descoperit pasiunea pentru bun și frumos și a fondat Sweets & Spices, compania care-ți aduce fericire la pachet (cadouri personalizate, produse de cofetărie, patiserie, organizare evenimente etc.).

Alexandra Badea Micu 

Alexandra Micu

Fondator al Talent Center International, a oferit de 6 ani consultanță în afaceri pentru companii. Cofondator al She is Mom, dedicat femeilor, cofondator al Agritech Center,mentor a peste 2000 de studenți IT în programe de mentorat online și offline dedicate companiilor, trainer de soft skills, a oferit peste 1100 de workshopuri și traininguri, consultant DigitalBranding, executive search.

”Superputerile” ei sunt: entuziasm, energie, echitate, antreprenoriat. Cel mai mare vis pe care îl are este să creeze o lume minunată pentru antreprenori.

Monica Eftimiu

Monica Eftimiu Business Academy Proeste absolventă a Academiei de Teatru și Film, Facultatea de Teatru, cariera sa a fost îndreptată încă de la început către zona de marketing și promovare. Astfel, începând din anul 1997, pentru o perioadă de șase ani, Monica a lucrat în departamentele de marketing, publicitate și producție ale televiziunilor Antena 1 și Realitatea TV. Monica a continuat să-și consolideze experiența în cadrul altor trusturi media, agenții de publicitate, multinaționale, pentru care a elaborat planuri de comunicare, branding, campanii ATL și BTL și producții audio-video. Comunicarea și creativitatea sunt zonele care o definesc, iar începând cu anul 2007, Monica este și trainer acreditat în comunicare și public speaking, colaborând atât cu persoane publice, cât și dezvoltând programe pentru corporații. De asemenea, Monica organizează și susține traininguri pentru aparițiile în media ale persoanelor desemnate să reprezinte public organizațiile. În ultimii patru ani, Monica a dedicat comunicării din zona investițiilor financiare, activitatea sa fiind axată atât pe relația cu media și cu investitorii, cât și pe dezvoltarea și implementarea campaniilor de marketing.

Andrei Popescu

Andrei PopescuAvând o experiență de peste 12 ani în banking, lucrând pentru grupuri internaționale mari (precum Unicredit, EFG Eurobank, Fortis sau BNP Paribas), Andrei Popescu beneficiază de o semnificativă expertiză în domenii bancare cheie, cum ar fi: financiar, plăți, managementul riscurilor, control intern, dar și proiecte complexe, transversale, precum implementarea Web Interface sau Data WareHouse.

În calitate de Head of Risk și Permanent Control al BNP Paribas Leasing Solutions România, a acoperit arii precum Underwriting, Credit și Operațional Risk Management, Asset Management sau Permanent Control. De foarte scurt timp activează ca Head of Agribusiness în Direcția Large Corporates al OTP Bank România, unde este responsabil, printre altele, de analiza financiară, elaborarea unor noi produse de creditare, validarea procedurilor ș.a.

Carmen Bulău

Carmen Bulau

Carmen este o profesionistă în domeniul managementului financiar, cu o experiență de peste 12 ani în activitățile de Trezorerie, Credit și Bugetare.

În calitate de Director Financiar la Sidma România SRL, ea supervizează activitatea zilnică a Contabilității, a Trezoreriei, a Controlului de Credit și Facturării. Este responsabilă de crearea și implementarea procedurilor de credit, achiziții, contabilitate, colaborarea cu auditorii interni și externi, negocierea contractelor bancare de împrumut, a garanțiilor bancare, asigurări, bugete, raportare intragrup.

Pe lângă experiența sa practică, Carmen este responsabilă de pregătirea profesională a personalului implicat în activitatea Departamentului Financiar la Sidma România și de controlul creditului pentru angajații Grupului Sidma din România și Bulgaria.

De asemenea, Carmen este formator certificat și acreditat de către Autoritatea Națională pentru Calificări.

Daria Simion

Daria Simion

Daria Simion are rolul de consultant în resurse umane cu peste 10 ani experiență în domeniu. Este specializată în arii ca: recrutare, consiliere în carieră, training și programe de Employee Experience. A fost implicată în proiecte diverse, colaborând cu agenții de recrutare și corporații din domeniul IT atât din România cât și din străinătate.

Irina Balas

Irina Balas

Irina are o experiență de peste 5 ani în consultanță de management pe teme de resurse umane, learning and development și accesare finanțări. A lucrat cu organizații din diverse domenii pentru a le dezvolta strategia de resurse umane și de învățare la nivelul organizației împreună cu inițiative pentru implementarea acestora. Este psiholog, coach și consilier vocațional.

Silvia Trandafir

Silvia TrandafirSilvia Trandafir este licențiată în economie, specializarea "Finanțe-Bănci" și a absolvit masterul "Finanțe corporative" în cadrul ASE București.

Cu peste 6 ani de studiu și facilitare a proceselor de învățare în filiera economică, s-a specializat într-o serie vastă de domenii precum: management financiar, contabilitate, comerț, management operațional, managementul calității, comportamentul consumatorului și altele.

Pe lângă cercetările efectuate despre sistemul bancar românesc și managementul trezoreriei sub influenţa obligațiilor fiscale în cadrul ASE, este Auditor în domeniul calității, Certified Test Center Administrator Pearson VUE și Cambridge Examinations Invigilator.

Ileana Alexa

Ileana AlexaIleana Alexa a urmat specializarea Finanțe - Bănci din cadrul Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor din Timișoara și a absolvit masterul de Economie Europeană și Politici Aplicate în cadrul aceleiași facultăți. Deține cunoștințe din domenii vaste precum: finanțe, management, leadership, marketing și multe altele.

Ciprian Grancea

Grancea CiprianCiprian Grancea este absolvent de MBA Asebuss, consultant și trainer în managementul proiectelor. Deține o certificare Axelos, susține traininguri în toată Europa, având o experiență de 8 ani în multinaționale și în firmele românești.

Ofelia Neagu

Neagu OfeliaOfelia Neagu este psiholog, coach și trainer și om cu o experiență de peste 13 ani în comunicare (în business și nonprofit) și experiență de 8 ani în coaching și training. Cu un parcurs profesional complex, ce îmbină experiența de comunicare cu cea de training și coaching, și ulterior de psihologie, este orientată către rezultate și livrarea unui plus de valoare clientului. În prezent, activează în cadrul propriei companii de training, livrând clienților programe diverse de training, pe teme diferite, precum: comunicare, managementul stresului, managementul schimbării, Time Management, Leadership, etc...

Olga Melihov

Olga MelihovOlga este un manager cu peste 20 de ani de experiență în companii din zona imobiliara, constructii si energie din regiunea Europei Centrale si de Est. Olga este Country Head Romania pentru MLP Group, dezvoltator de parcuri industriale care operează în Polonia, Germania, Austria și România. Ea conduce IB Consulting, companie de consultanță în management înființată în 2007, cu expertiză în domenii precum strategie, managementul performantei, dar si consultanță imobiliară, cu proiecte livrate în România, Polonia și Rusia.

De-a lungul carierei, a condus BNP Real Estate România în calitate de Country Manager, a lucrat în Polonia ca International Development Manager la dezvoltatorul imobiliar Mayland Real Estate, dar și în Rusia în calitate de Branch Executive Manager al Seracom International Group. Olga este absolventă a Universității din București, precum si a programului MBA al Universitatii Tiffin, SUA. De asemenea, ea deține Professional Certificate in Management de la The Open University și Real Estate Professional Certificate de la Solvay Brussels School of Economics and Management. Olga este Coach Profesionist, lucrand cu manageri, executivi si echipele acestora. Vorbește limba română nativ si este fluenta in limbile engleză, rusă și franceză.

Cosmin Ciul

Cosmin CiulCosmin are o experiență de peste 10 ani în domeniul vânzărilor personale, consultanței educaționale și a relațiilor cu clienții. A urmat specializarea Management în Turism și Comerț din Timișoara și a absolvit masterul Business Administration in Tourism, reușind sa aprofundeze cunoștințe vaste despre management, marketing, vânzări, negocieri și multe altele. Formarea profesională și-a început-o în cadrul propriei companii de IT fondată pentru a oferi soluții B2B, în domeniul vânzărilor. Momentan ocupă funcția de Sales Team Leader în cadrul companiei LINK group Education Services. Moto preferat: Nothing happens until someone sells something!

Raluca Șteblea

Raluca ȘtebleaRaluca Șteblea este un formator dedicat, un strateg de comunicare în mediul digital și copywriter de mai bine de 10 ani, cu un număr reprezentativ de ore predate elevilor și studenților din Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Raluca lucrează pentru branduri din Europa și Asia și este recunoscută ca partener de încredere în comunicarea de brand, digital marketing, start-up business și programe educaționale de supraviețuire specifice atât la nivel internațional, cât și pentru fondarea @swimmingsurvival.com și @bbbranding.the agency. Scrie pentru Wall-street.ro și alte publicații internaționale de business, content marketing și sport extrem. Astăzi, predă și cursuri despre puterea conținutul bine scris și arta de a scrie cu scopul de a vinde. Este digitally savvy și online pe LinkedIn /Facebook /Instagram.

Liliana Păduraru

Liliana PăduraruLiliana Păduraru este Career & Life Coach și HR Trainer. Este absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice din București și specializată în Managementul Resurselor Umane la Facultatea de Psihologie și Sociologie din București. De-a lungul carierei profesionale, Liliana a acumulat o experiență de peste 10 ani în domeniul resurselor umane, lucrând ca Recruiter IT și Consultant HR atât în companii internaționale (IBM, HP, Lenovo, Petrom), cât și în agenții de recrutare importante (Adecco, Gi Group). Liliana crede cu tărie în potențialul uman și consideră că fiecare persoană are posibilitatea să își descopere resursele interioare și talentele, pentru a avea o viață împlinită și o carieră de succes.

Cum să folosiţi Internetul având drept obiectiv o afacere de succes

Dragan Varagic

Dragan Varagić este proprietarul unei agenţii de consultanţă în domeniul aplicării Internetului în afaceri – P2 Internet, este blogger, specialist în strategii online şi profesor în domeniul utilizării Internetului. Este coordonatorul studiilor de specialitate din domeniul e-business, în cadrul Facultății de Ştiinţe Tehnice din Novi Sad.

Este proprietarul site-ului web pretraga.rs şi al celei mai vechi reviste digitale (în format e-mail) din Serbia, „Pretraga i prezentovanje” („Căutare şi prezentare”); este autorul blog-ului www.draganvaragic.com şi al serviciului pentru distribuirea online a comunicatelor de presă, PRobjave.com.

Este editorul ediţiei sârbeşti a cărţii „Business at the Speed of thought” („Poslovanje brzinom misli”) de Bill Gates, este autorul cărţii „Vodic kroz raj i pakao Internet marketinga” (2002) - („Ghid prin raiul şi iadul Internet Marketing-ului”) şi al cărţii gratuite, în format PDF, „Blog osnove” (2007-2011) – („Bazele unui blog”).

Aplicarea adecvată a metodologiei de marketing

Nevenka Sevic

Nevenka Popović Šević deține un master în marketing, obținut în cadrul Universității din Newcastle, Australia şi o diplomă de licență în economie. Are o experienţă vastă în domeniul marketingului şi al relaţiilor cu publicul.

Ocupă funcţia de director de marketing.

A participat la diverse cursuri de specialitate („Eco Course - coordonare şi comunicare”, „Strategii de comunicare în vederea unei dezvoltări durabile"), traininguri (pe tema „Comunicare", „PR şi organizaţiile de protejare a mediului înconjurător”) și seminare din domeniul managementului de proiect („Construirea parteneriatelor şi a comunicării").

A participat la zeci de conferinţe internaţionale din domeniul marketingului şi al PR-ului.

Instructorul celor mai buni agenți devânzări

Miodrag Kostic

Miodrag Kostić şi-a construit experienţa timp de 20 de ani în SUA, după care, reîntors în Serbia, și-a continuat munca pe poziţia de director de marketing la Verat.net. A fost mai apoi partener ClicksBroker.com, ajungând acum directorul corporaţiei Veza d.o.o, a cărei activitate constă în dezvoltarea afacerilor, marketingului, managementului vânzărilor şi a serviciilor inovatoare de consultanţă şi training.

Este trainer şi coach în domeniul vânzărilor directe, vânzărilor în retail, managementului inovării, internet marketing-ului şi al dezvoltării soluțiilor de e-business. Posedă certificatele „University of Brighton” din Marea Britanie şi “European Movement International Training Academy” din Belgia.

Din 2003, este membru al „NUNS” - asociația ziariștilor independenți din Serbia, având publicate peste 150 de articole în ziare și pe Internet.

Valorificarea proiectelor şi a capitalului, la nivel de expert

Zoran Grubisic

Profesor şi expert de top în cadrul Academiei bancare din Belgrad - Facultatea de Bănci, Asigurări şi Finanţe. Principalele studii, de master şi de doctorat în domeniul economiei şi finanţelor, le-a urmat la Facultatea de Economie din Belgrad. Posedă diplomă de expert internaţional în valorificarea proiectelor de investiţii şi diplomă de evaluator autorizat al valorificării capitalului.

A publicat câteva cărţi şi monografii şi are peste 20 de lucrări publicate în reviste ştiinţifice de renume internaţional. A participat la mai multe conferinţe locale şi internaţionale, precum şi la realizarea unor numeroase proiecte ştiiţifice şi comerciale, finanţate de către instituţii internaţionale. 

Management creativ

Dragan Milosevic

Dragan Milošević are un doctorat în domeniul ştiinţific al managementului şi momentan este angajat, în calitatea sa de doctor docent, la Înalta şcoală de economie şi antreprenoriat din Belgrad, ca profesor de economie în afaceri, economia capitalului şi finanţarea dezvoltării şi managementul companiilor mici şi mijlocii. Dr. Dragan Milošević are mulţi ani de experienţă didactică şi experienţă în realizarea proiectelor strategice, de dezvoltare şi de investiţii în educaţie.

Referinţele sale implică o experienţă bogată în economie şi managementul proiectelor, precum şi în activitatea de consiliere în administraţia locală și de stat. Colaborarea cu multe organizaţii şi companii la diferite proiecte îl califică pe dr. Dragan Milošević drept consultant calificat în sectorul bancar de investiţii, administraţia de stat, managementul corporativ şi antreprenoriat.

Dr. Dragan Milošević este membru al Societăţii internaţioanle de contabilitate comparată (ICAA) şi al Asociaţiei pentru managementul proiectelor (YUPMA). A publicat peste 15 lucrări în diferite publicaţii, precum şi două cărţi: „Managementul companiilor mici şi mijlocii” şi „Managementul proiectelor”.

Cum poate un director financiar să aducă mai mult profit companiei sale 

Vladimir Knezevic

Vladimir Knežević este specialist în știinţe economice şi deține funcţia de director financiar al unei companii de succes.

Are peste 26 de ani de experienţă în economia de finanţare a locurilor de muncă, supravegherea pieței, planificarea analitică a afacerilor şi operaţiuni comerciale. A lucrat 14 ani în cadrul Ministerului Comerţului având funcţia de şef al Departamentului pentru supravegherea pieței şi şef al Departamentului pentru controlul activităților de afaceri.

Posedă licenţă de economist autorizat și are peste 40 de lucrări publicate în reviste de specialitate.

Investiții bancare la nivel global

Milos Radivojevic

Miloš Radivojević activează de aproape 10 ani în domeniul investiților bancare. A fost angajat de agenţii de audit şi firme de investiţii din străinătate, unde a lucrat la fuziuni şi achiziţii de societăţi, la atragerea de investitori, decapitalizare, precum şi la managementul investiţiilor pentru nevoile investitorului. Este autorul unui număr mare de planuri de afaceri, precum şi planuri de restructurare, dar s-a evidenţiat mai ales printr-un şir lung de evaluări ale valorii de capital, pe care le-a realizat pentru necesitățile investitorilor străini şi locali, precum şi ale proprietarilor de capital care au vândut sau și-au crescut capitalul propriilor companii.

Pe lângă experienţa practică, Miloš Radivojević a fost şi profesor invitat la conferințe pe temele Investement Banking, fuziune şi achiziţie şi management al proiectelor în cadrul Băncii Naţionale din Serbia, Facultatea de Economie etc. 

A absolvit Facultatea de Economie a Universității din Belgrad. Din anul 2012, pe lângă titlul de economist licenţiat, a obţinut şi un MBA la Facultatea Sheffield din Marea Britanie, fiind unul dintre cei mai buni studenţi, cu disertaţia pe tema aplicării metodei fluxurilor bancare deconectate şi evaluarea valorii de capital din Serbia.

Din anul 2006 lucrează la Banca Societe Generale, pe poziţia de director pentru Corporate Finance.

Managementul cu succes al resurselor

Jasna Stojanovic

Jasna Stojanović este consultant şi manager de proiect, trainer certificat EBRD (Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi dezvoltare), specializată în managementul schimbării, crearea şi implementarea proiectelor, dezvoltarea şi managementul echipelor.

În calitate de consultant, a fost angajată în sectorul privat din Serbia, dar şi în instituţii non-profit şi guvernamentale, precum: Biroul preşedintelui Serbiei, Ministerul de Justiţie din Serbia, Ministerul de relaţii economice cu străinătatea, Biroul naţional etc. Se evidenţiază în mod deosebit prin experienţa sa de mai mulţi ani în consultanţă la proiectele UNDP (Programul pentru dezvoltarea SUA).

A fost angajată de către Ministerul administraţiei locale şi al auto-guvernării ca principal consultant local la proiectul „Susținerea implementării strategiilor pentru reforma administraţiei publice". Momentan este angajată la Centrul pentru managementul proiectelor CMP ca trainer şi consultant în domeniul managementului proiectelor şi managementul resurselor umane.

Trainer profesionist în dezvoltare personală și profesională

Milana Dzeletovic

Milana Dželetovic este un profesionist în domeniul resurselor umane şi al trainingului, cu o experienţă de 10 ani în sectorul non-profit şi privat. De profesie psiholog, are o mare experienţă în aplicarea dezvoltării umane. Cariera sa începe în sectorul de educaţie şi suport psiho-social, în cadrul proiectului de alfabetizare a copiilor rromi. În continuare se dezvoltă în planificarea şi aplicarea atelierelor pentru tineri şi adulţi, în cadrul unor diferite programe psiho-sociale.

În ianuarie, 2006, Milana Dželetović începe aplicarea acestei experienţe în sectorul privat. Această muncă începe prin selectarea, testarea, intervievarea candidaţilor pentru diferiţi clienţi. Această experienţă îi aduce un mare avantaj în următorul pas - începerea muncii în domeniul bancar. Se alătură băncii ProCredit în calitate de colaborator de specialitate pentru pregătire şi dezvoltare şi este responsabilă pentru managementul şi controlul calităţii tuturor trainingurilor de dezvoltare, în special trainingul în vederea eficienței personale (pentru manageri şi toţi angajaţii) în cadrul băncii.

Stabilitate în afaceri pentru companiile de orice dimensiune

Sandra Savanovic

A absolvit Facultatea de Studii Economice. A finalizat studii post-universitare de management al proceselor de tranzacţie şi reconstrucţie, precum şi studii de specialitate de Management al proceselor de inovaţie în MSP. Deține certificatul NLP Business Practitioner. Este antrenor internaţional, antrenorul antrenorului şi coach conform metodologiei CEFE.

Momentan deține funcţia de preşedinte CEFE Serbia.

În ultimii zece ani a lucrat ca antrenor al abilităţilor de afaceri şi consultant pentru dezvoltarea economică locală. În domeniul trainingului, a dezvoltat peste 20 de programe de training, a scris, tradus şi/sau adaptat un număr mare de manuale din domeniul dezvoltării MSP, al turismului şi din domeniul activităţii autorităţilor locale. Susține în medie 1000 de ore de training pe an. Lucrează în ţară şi regiune şi își susține trainingurile în limba sârbă şi engleză.

În domeniul consulting-ului, a lucrat în peste 100 de primării şi cu peste 500 de companii şi 2000 de antreprenori din ţară şi regiune la proiecte care au susţinut principalii donatori precum: Banca Mondială, UNDP, GTZ, Comisia Europeană etc.

Managementul portofoliului şi al fondurilor de investiţii

Aleksandar Stajner

Aleksandar Štajner este manager de portofoliu al Societăţii pentru managementul fondului de pensii private DELTA Generali, responsabil cu managementul portofoliului şi investirea mijloacelor membrilor fondului. Experienţa de mulţi de ani în domeniul managementului portofoliului şi al analizei finaciare și-a obţinut-o atât în societatea pentru managementul fondului de pensii private DELTA Generali pe poziţia de analist de portofoliu, cât şi în banca de investiţii CITADEL Financial Advisory pe poziţia de analist finaciar.

Are licenţă de efectuare a sarcinilor managerului de portofoliu emisă de către Comisia pentru valori mobiliare din Serbia. A susținut primul nivel al examenului CFA, cel mai recunoscut certificat pe plan mondial în domeniul deciziei de investiţie. A absolvit Facultatea de Ştiinţe organizaţionale, dar şi şcoala deschisă de la Belgrad, unde s-a specializat în domeniul economiei de piaţă, al pieţelor financiare şi al culturii organizaţionale. Experienţa didactică și-a obţinut-o chiar în cadrul şcolii deschise din Belgrad prin participarea în organizaţie şi predând în domeniul economiei de piaţă şi al pieţelor finaciare.

Aplicarea legislaţiei corporative în vederea protejării companiei

Dejan VukovicDejan Vuković, avocat şi specialist în leadership-ul corporativ, lucrează în calitate de avocat corporativ.

Are o experienţă vastă în reprezentarea clienţilor din domeniul afacerilor şi a încheiat un număr mare de tranzacţii de succes oferind sfaturi utile clienților săi.

Partener al Biroului de avocatură care, în portofoliul său de clienţi, numără  câteva companii de renume din Serbia şi din străinătate, cum ar fi „NUNS"- Asociaţia Jurnaliştilor Independenţi din Serbia, „Alfa Finance Holding" a.d.Bulgaria, Kaolin AD Bulgaria, „Rapp Marine AS" Norvegia, „Dangraf" d.o.o Belgrad - cotidianul „Danas".

Modul analitic de creştere a profitului

Jerinic Dejan

Dejan Jerinić, economist cu diplomă, are o experienţă bancară de mai mulţi ani în domeniul analizei de credit, analizei fluxului monetar şi ca manager al relaţiilor cu clienţii. 

Manager al Business Center pentru companii mici şi mijlocii în banca EUROBANK EFG. De asemenea, a lucrat şi în calitate de lider al Serviciului pentru sistemul de impozit, relaţii economice şi controlul calităţii şi suportul logistic.

A participat la următoarele seminare şi traininguri: „Analiza de credit", „Aplicarea practică a legilor VAT", training la oficiul poștal al Republicii Cehia etc.

Satisfacţie în munca cu elevii

Velimir Dedic

Velimir Dedić, doctor în Ştiinţe Economice, master în Management și inginer electrotehnist, posedă o vastă experienţă educaţională. Îi face plăcere să-și transmită cunoştinţele practice de economie.

În primul rând, ca asistent în domeniul sistemelor de informații din cadrul Facultăţii de Management a Universităţii BK şi, mai târziu, ca profesor în domeniul tehnologiei informațiilor și comunicațiilor fundamentale, în sistemele de gestionare a informațiilor din sectorul bancar al Facultăţii de Comerţ şi Banking din cadrul Universităţii BK.

În plus, a lucrat în calitate de coordonator la Centrul de testare ECDL, lector al sistemelor informatice în cadrul English School of Business - CAMBRIDGE University Affiliation, precum şi în calitate de coordonator al laboratoarelor de învăţământ de la distanţă în cadrul Facultății de Comerţ şi Banking a Universităţii BK.

Controlul complet al ciclului de viaţă a companiei

Milica Jovanovic

A absolvit Facultatea de Economie, departamentul Management. Este specialist în două domenii: managementul strategic al sistemelor micro-economice şi psihologie economică. 

Este fondator şi director al firmei OMNI GROUP Belgrad şi OMNI GROUP MUNTENEGRU Kotor.

Proprietar al drepturilor de autor pentru metodologia OMNI GROUP BUSINESS SOLUTION destinată recuperării unor diferite tipuri de companii în condiţii specifice de tranziţie.

Și-a implementat propria metodologie în peste 50 de companii de pe teritoriul Serbiei, Bosniei şi Herţegovinei, Macedonia şi Muntenegru. Metodologia a fost aplicată cu succes în cadrul companiilor de diferite dimensiuni, structură şi formă de proprietate (firme private, firme publice şi administraţie locală).

A participat la proiecte care au finanţat instituţii finaciare naţionale şi europene cum ar fi EBRD şi NIP.

Limba engleză la nivel TOEIC şi TOEFL

Gordana Matorkic

Gordana Matorkić este licenţiată în filologie, iar la Centrul de Limbă Engleză al LINK group, are ca principală responsabilitate controlul calităţii predării limbii engleze, precum şi aplicarea standardelor europene şi implementarea lor în activităţile centrului.

A finalizat stagiul de pregătire pentru testele TOEIC şi TOEFL, precum şi evaluarea şi verificarea lucrărilor conform standardelor TOEIC.

A absolvit Facultatea de Filologie din Belgrad, departamentul de literatură și limbi scandinave.

Traducător de limbă engleză la biroul prezidențial 

Milica Terzic

Milica Terzić, licenţiată în filologie, a tradus articole şi ştiri din limba sârbă în limba engleză pentru site-ul Biroului Naţional al Preşedintelui Republicii.

A tradus trei cărţi: „Rules of  Work", „The Swiss Family Robinson" şi „Bernese Adventure". Și-a dobândit experiența predând limba engleză şi prin activităţi suplimentare oferite studenţilor înscrişi la cursurile de limbă engleză.

A absolvit Facultatea de Filologie din Belgrad, departamentul de limbă şi literatură engleză.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25. este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.