Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Cursuri opționale de limbă engleză și germană – pentru o carieră fără frontiere

Pe lângă cunoștințele și abilitățile de afaceri pentru joburi foarte bine plătite, la BusinessAcademy obțineți și posibilitatea de a vă perfecționa cunoștințele de limbă engleză și germană complet gratuit.

limba-englesa-germana

De ce este important pentru cariera dvs. cunoașterea limbilor străine?

Pentru a putea încheia acorduri de afaceri de succes, pentru a menține contactul cu clienții sau pentru a discuta fără probleme cu angajatorul și cu colegii, este foarte bine să nu vă pierdeți în traducere. O comunicare clară, directă și concisă este foarte apreciată în mediul de afaceri, de aceea cunoașterea limbilor străine vă va oferi posibilitatea de a vă exprima fără niciun fel de bariere.

Pe lângă asta, cunoașterea limbilor străine vă va oferi șansa de a fi la curent cu literatura de specialitate, cu revistele de afaceri și alte materiale care vă pot îmbunătăți cunoștințele și abilitățile. Ca cineva care își construiește cariera în afacerea modernă, trebuie să fiți la curent cu cele mai noi tendințe, inovații și acces pe piață pe plan global. Doar așa veți fi întotdeauna cu un pas înaintea concurenței.

În lumea de afaceri din zilele noastre, se presupune o bună cunoaștere a limbii engleze, iar companiile mari oferă și un salariu mai mare angajaților care vorbesc și alte limbi străine. De aceea, învățarea limbilor străine este o decizie profitabilă, care, cu siguranță, va renta.

Ce vă aduc cursurile opționale de limbă engleză și germană?

  • Asimilarea mai ușoară a cunoștințelor și abilităților din afacerea modernă;
  • Înțelegerea literaturii de specialitate și un contact mai ușor cu oamenii de afaceri;
  • Oportunități mari de muncă oriunde în lume;
  • O comunicare mai bună dacă lucrați într-o firmă internațională sau colaborați cu clienți străini;
  • Salariu mai mare;
  • Posibilitatea de avansare.

Care sunt cele mai bune limbi pentru mediul de afaceri?

În general, în prezent, o afacere se desfășoară în limba engleză. Peste 300 de milioane de oameni din lume vorbesc limba engleză ca a doua limbă, iar în 53 de țări este în uz oficial. În marile companii din întreaga lume, comunicarea orală și scrisă se desfășoară în această limbă.

 O altă limbă importantă, când vine vorba de afacerea modernă, este limba germană. Peste 130 de milioane de oameni vorbesc această limbă, iar economia germană este cea mai puternică din Europa și a 4-a din lume.

 De aceea, dacă vreți să lucrați în companii internaționale, să colaborați cu clienți străini pe piața internațională sau să vă construiți o carieră de succes în străinătate, trebuie să cunoașteți aceste limbi. 

Care cursuri opționale de limbi străine vă sunt disponibile la BusinessAcademy?

Pentru a vă oferi toate instrumentele necesare pentru o carieră de succes și un job bine plătit și pentru a vă oferi simultan posibilitatea de a progresa și de a lucra pe piața globală, la BusinessAcademy aveți la dispoziție cursuri opționale de limbă engleză și germană.

Limba engleză se poate învăța până la nivelul C1, iar la cursurile de limbă germană puteți asimila nivelurile A1 și A2, precum și B1, B2 și C1, ceea ce este suficient dacă vreți să vă angajați în Germania. După completarea cu succes a  acestor cursuri, vă puteți înscrie și pentru emiterea certificatului LINK pentru limba engleză sau germană, în condiții autorizate.

Indiferent că alegeți să lucrați în străinătate sau pentru o companie străină la noi, cunoașterea limbii engleze și germane va crește șansele dvs. de succes.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te