Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

O bibliotecă bogată

Astăzi, pentru educație este important să fiți în contact permanent cu cea mai nouă literatură, cu cele mai noi reviste de specialitate și cu cele mai noi ediții şi publicaţii online. BusinessAcademy are grijă şi de o astfel de nevoie a cursanţilor săi.

Toți cursanții BusinessAcademy, care frecventează cursurile în mod tradiţional, primesc o bibliografie gratuită sau cursuri înregistrate pe CD pentru programul de şcolarizare ales.

Pe lângă aceasta, BusinessAcademy oferă cursanților săi o bibliotecă bogată, în cadrul căreia se află ediţii contemporane variate. Printre aceste ediţii, se numără şi manuale de marketing, e-business, management, limba engleză, cultură comunicaţională, antreprenoriat, comportament în afaceri, aplicarea calculatorului în afaceri, conducerea şedinţelor etc.

Pe lângă manualele și literatura de specialitate, în cadrul bibliotecii noastre se mai află şi multe reviste și materiale de specialitate în format electronic.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te