Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Abilități de adaptare

Descrierea programului

În medii de afaceri reale, rareori avem ocazia să prelungim perioada de adaptare atât cât avem nevoie, pentru a adopta în totalitate nu doar mediul de lucru, în ceea ce privește echipa în care lucrăm, ci și metodele noi și modelele de lucru. De aceea, este important să ne adaptăm repede și ușor în noul mediu și la condițiile de muncă.

Prin intermediul simulărilor de afaceri reale, veți avea șansa de a învăța tehnici și modele ușoare și rapide de adaptare la noile circumstanțe, mediu, metode și modele de lucru.

Scopul programului

Asimilarea diferitor tehnici și metode pentru o adaptare ușoară la noul mediu, la oameni și la modalitățile de lucru.

Training 

Prezentarea și aplicarea diferitor metode pentru atingerea unui nivel ridicat de adaptare rapidă.

Atelier

Simularea circumstanțelor reale în care se cere și se atinge un nivel satisfăcător de rapid de adaptare la noile condiții de muncă, dar și tehnici cu care veți împiedica pericolele care încetinesc acest proces. 

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Investment Management and Stock Exchange, Entrepreneurship și Financial Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te