Alătură-te generației 2023/24!

Strategic Human Resource Management

Descrierea cursului

În acest curs, se studiază filozofia contemporană a managementului de resurse umane şi a managementului de capital uman în afaceri. Se învaţă procesele ce ţin de personalul companiei şi planificarea dezvoltării potenţialului uman. Cursanţii se familiarizează cu procedurile de selecţie a managerilor şi a colaboratorilor, precum şi cu motivele ce stau la baza restructurării personalului. Se studiază programele şi posibilităţile de reorganizare a surplusului de angajaţi. 

Scopul cursului

Scopul cursului este de a învăţa cursanţii cum să utilizeze resursele umane în mod eficient, lucru extrem de important pentru succesul în afaceri şi pentru dezvoltarea oricărei companii. Accentul se pune pe programe, procese şi tehnici de gestionare, prin care managerii direcţionează dezvoltarea, formarea, motivarea şi comportamentul angajaţilor, dezvoltându-şi astfel abilităţile personale şi organizatorice în folosul companiei. 

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: HR Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2023/24. este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.