MAI BUNĂ DEC T UN MASTER

Risk Management

Descrierea cursului

Managementul riscului este un proces al activităţii manageriale şi o abordare direcţionată către protejarea bunurilor companiei şi a potenţialului de profit şi către prevenţia riscurilor şi a pierderilor, în special a celor accidentale şi neprevăzute. Riscul poate fi redus prin acţiuni preventive şi prin măsuri de precauţie crescută, prin alocarea fondurilor de despăgubire sau prin transferul riscului în seama altcuiva, spre exemplu, companiilor de asigurări. În acest curs, cursanţii vor studia definiţia, evaluarea şi măsurarea riscului. Se va discuta despre sursele hazardului şi despre evaluarea hazardului, precum şi despre evaluarea riscului şi planificarea gestionării situaţiilor de criză. Abordările de evaluare a riscului în procesele de muncă şi în proiecte vor fi de asemenea acoperite, precum şi metodele de reducere a riscului.

Scopul cursului

Obiectivul de bază al cursului este familiarizarea cursanţilor cu teoria şi exemplele practice de management al riscului, care îi vor ajuta să formuleze, să analizeze, să dezvolte şi să implementeze strategii pentru managementul eficient al riscurilor.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2020/21 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.