Alătură-te generației 2023/24!

Organizational Behavior

Descrierea cursului

Comportamentul organizaţional este disciplina ştiinţifică care analizează cauzele, formele şi consecinţele comportamentului oamenilor în organizaţii. Obiectivul comportamentului organizaţional este să definească comportamentul oamenilor în organizaţii, să-l anticipeze şi, în măsura în care este posibil, să-l influenţeze în vederea îmbunătăţirii performanţei organizaţiei şi a creşterii satisfacţiei membrilor săi.

Cursul se ocupă de conceptul de comportament organizaţional şi de procesele umane de bază, de teoria învățării şi modificarea comportamentului organizaţional, de teoria şi stilurile de gestionare. Se discută şi despre ajutor, colaborare şi conflicte în organizaţii, precum şi influenţa socială, putere personală, putere de grup şi politică în organizaţie.

Obiectivul cursului

Comportamentul organizaţional și comportamentul oamenilor în organizaţii sunt zone care aparțin organizaţiei şi managementului și care sunt în continuă creştere, de aceea cursanţii trebuie să se familiarizeze cu acest curs. Obiectivul este ca cursanții să înţeleagă comportamentul în organizaţie şi noţiunile de bază.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Management, HR Management și International Business.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2023/24. este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.