Perioada de înscrieri este deschisă!

Quantitative Methods for Business

Descrierea cursului

În cadrul cursului vă familiarizaţi cu cercetările operaţionale în e-business, cu metodele numerice şi statistice în finanţe, cu metodele statistice în marketing, cu elementele analizei dinamice, cu modelele matematice de eficienţă, cu teoria jocurilor, cu metodele de optimizare, fiabilitate şi disponibilitate a sistemelor de calcul şi cu metodele pentru sistemele inteligente.
 
Unităţile metodice de la începutul cursului cuprind analiza ofertei şi a cererii, precum şi analiza costurilor, veniturilor şi a câştigului, ca parametri de bază ai unei afaceri. Apoi, urmează familiarizarea cu prezentarea datelor şi cu bazele interpretării lor. Apoi, se observă bazele procesului de decizie în afaceri, precum şi importanţa cercetărilor de marketing pentru luarea deciziilor, cu exemple de aplicare practică. La sfârşit, va fi abordată şi teoria jocurilor care are o aplicabilitate importantă în analiza, formularea şi aplicarea unei strategii de afaceri.

Scopul cursului

Scopul cursului este dobândirea cunoştinţelor despre elementele matematice teoretice şi practice, necesare ocupaţiilor profesionale din domeniul managementului şi despre posibilităţile de aplicare a unor soluţii matematice în problemele legate de management. Scopul cursului este familiarizarea cu bazele colectării, prezentării şi analizei datelor, precum şi familiarizarea cu aplicarea modelului de cercetare şi decizional în practica de marketing.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Business Administration, Sales and Sales Management și International Business.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2021/22 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.