Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Părere logică/creativă/critică

Descrierea programului

Una dintre cele mai frecvente caracteristici cerută de la angajați este posibilitatea de a rezolva probleme neașteptate în mediul de afaceri, modalități de a se descurca în situații în cazul unei decizii greșite și cereri fără înțeles din partea clienților.

Aici veți asimila una dintre cele mai importante caracteristici cerute de la angajați, și anume posibilitatea de a rezolva probleme neașteptate în mediul de afaceri, precum și modalități de rezolvare a cererilor neclare din partea clienților.

Scopul programului

Asimilarea cunoștințelor de bază și utilizarea abilităților de părere logică, creativă și critică pentru nevoia de soluționare a disputelor la muncă și creșterea încrederii în sine la rezolvarea sarcinilor de afaceri.

Training

În cadrul părții educaționale a programului se face un training unde se exersează modalitățile de pricepere în mediul de afaceri cu insuficiente informații și o cantitate mare de informații greșite.

Atelier

În atelier vor avea loc simulări de afaceri privind estimarea nevoilor clienților și comunicarea cu superiorii în cazuri de impunere a diferitor păreri.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Executive Business Program, Business Administration și Public Relations.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te