Aceasta este echipa responsabilă pentru succesul tău

International Business Law

Descrierea cursului

Cursul Dreptul afacerilor internaţionale se ocupă de probleme legate de relaţiile economice internaţionale, sub formă de bunuri sau servicii, precum şi de încheierea contractului care reglementează relaţiile în acest trafic între subiecţii economici din diferite ţări ca participant la traficul internaţional. De asemenea, atenţia acestui curs este orientată şi spre plăţile internaţionale, instanţele internaţionale, precum şi arbitrajul economic internaţional.

Obiectivul cursului

Obiectivul cursului constă în pregătirea cursanţilor cu privire la normele legale care reglementează relaţiile de afaceri internaţionale în vederea pregătirii cursanţilor să recunoască şi să folosească dreptul afacerilor internaţionale în reglementarea afacerii şi a managementului cu prezenţa factorului străin.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Sales and Sales Management, Business Administration și Financial Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2021/22 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.