Pripremite se za novo poslovno doba. Prijavite se!

Job Analysis

Descrierea cursului

Analiza postului este un procedeu sistematizat de colectare şi structurare a datelor despre un anumit loc de muncă. Acesta este primul pas al procesului de selecţie. Analiza postului este importantă în procesul de selecţie a angajaţilor, deoarece oferă informaţii despre trăsăturile concrete pe care ar trebui să le posede o persoană pentru a avea succes la un anumit loc de muncă.

Scopul cursului

Scopul acestui curs este să ofere cursanţilor cunoştinţe despre modul în care se derulează procedeul de colectare şi structurare a datelor legate de cerinţele unui anumit loc de muncă, precum şi despre trăsăturile pe care ar trebui să le posede persoana care lucrează la locul de muncă respectiv.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Entrepreneurship, Marketing and Marketing Management și Project Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2023/24. este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.