Obțineți cel mai apeciat certificat de afaceri

Internal Public Relations

Descrierea cursului

Relaţiile publice interne, respectiv o bună legătură informaţională şi comunicaţională în organizaţie, au o influenţă majoră asupra succesului activităţilor întreprinse în aria relaţiilor publice. Comunicarea internă reprezintă mecanismul relaţiilor reciproce prin care se stabilesc contacte în cadrul organizaţiei, precum şi toate mijloacele şi metodele prin care se transmit informaţiile pentru a avea o anumită influenţă asupra comportamentului oamenilor.

Obiectivul cursului

La acest curs veţi învăţa să asiguraţi, prin relaţii publice interne, o executare cât mai completă a sarcinilor şi operaţiunilor de care depinde atingerea obiectivelor organizaţiei. Veţi învăţa cum se transmit informaţiile eficient în cadrul organizaţiei şi cum se realizează un grad înalt de cultură corporativă. Veţi înţelege cum influenţează relaţiile publice interne cultura corporativă şi identitatea corporativă, nivelul de armonizare a relaţiilor dintre diferite echipe din organizaţie, precum şi eficienţa în afaceri.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: HR Management și Public Relations.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2021/22 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.