Pripremite se za novo poslovno doba. Prijavite se!

Workplace Integration, Training and Education

Descrierea cursului

În acest curs, cursanţii află cine anume se ocupă de integrarea noilor angajaţi la locul de muncă şi care sunt metodele de integrare la locul de muncă. Cursul acoperă noţiunile şi scopurile, dar şi procesele şi procedurile de instruire şi formare profesională. Cursanţii se familiarizează cu noţiunea de training şi pregătire, conţinutul training-ului şi abordarea sistematică a training-ului. Se studiază tipurile şi nivelele cerinţelor de instruire, precum şi trendurile noi din domeniul formării profesionale.

Scopul cursului

Fără oameni pregătiţi şi instruiţi în mod corespunzător, nicio companie nu se poate dezvolta. Cunoştinţele reprezintă temelia avantajului competitiv al unei companii şi asigură creşterea şi dezvoltarea ei pe termen lung. Formarea profesională permanentă şi obţinerea de cunoştinţe şi abilităţi noi sunt foarte importante în mediul afacerilor de astăzi, unde cunoştinţele reprezintă cel mai important factor al dezvoltării companiei. Studierea continuă, pe parcursul întregii vieţi, permite angajaţilor să-şi menţină locul de muncă curent sau să-şi găsească mai uşor un nou loc de muncă.

Scopul principal al acestui curs este familiarizarea cursanţilor cu procesul de integrare a angajaţilor în muncă. De asemenea, se pune accent pe semnificaţia pregătirii şi instruirii constante, atât ca precondiţie pentru ocuparea unui loc de muncă, cât şi ca proces continuu pe întreaga perioadă de activitate în câmpul muncii. 

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: International Business, Sales and Sales Management și Executive Business Program.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2023/24. este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.