Pripremite se za novo poslovno doba. Prijavite se!

Human Resource Recruitment

Descrierea cursului

Găsirea resurselor umane, sau recrutarea, este procesul de localizare, identificare şi angajare a candidaţilor apţi pentru locurile de muncă date, respectiv, căutarea, atragerea şi asigurarea grupului de candidaţi care îndeplinesc criteriile necesare pentru îndeplinirea sarcinilor din fişa postului. În acest curs, se procesează noţiunea de recrutare şi abordare strategică a recrutării. Se parcurge procesul complet de găsire a resurselor umane şi se studiază resursele recrutabile interne şi externe.

Scopul cursului

Scopul de bază al cursului este să înveţe cursanţii ca după crearea planului de resurse necesare, să găsească resursele umane adecvate, prin folosirea surselor interne şi externe. Scopul este să se găsească persoana potrivită, cu performanţele necesare, dar care, în acelaşi timp, este interesată de încheierea unui contract de muncă. 

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: International Business, Investment Management and Stock Exchange și Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2023/24. este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.