Aceasta este echipa responsabilă pentru succesul tău

Project Financing

Descrierea cursului

În cadrul cursului se abordează noţiunea de finanţare a proiectelor şi modurile de finanţare. Se va discuta despre noţiunea de autofinanţare şi de creditare, precum şi despre investiţiile comune cu partenerii străini. De asemenea, se abordează noţiunea de leasing şi de concesiune, precum şi tipurile de participanţi în finanţarea proiectelor şi motivele pentru finanţarea acestora.

Obiectivul cursului

Obiectivul cursului este familiarizarea cursanţilor cu diferite moduri de finanţare a proiectelor, precum şi cu tipurile de participanţi în finanţarea proiectelor. În cadrul cursului, cursanţii vor învăţa şi modurile de calcul şi de planificare a costurilor proiectelor.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Financial Management, Marketing and Marketing Management și Business Administration.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2021/22 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.