Pripremite se za novo poslovno doba. Prijavite se!

Reward System

Descrierea cursului

Recompensarea angajaţilor este o funcţie constantă a managementului de resurse umane, în vederea atingerii obiectivelor planului de afaceri şi ale organizaţiei ca întreg. Din momentul intrării în organizaţie şi până la părăsirea ei, fiecare angajat poate fi supus evaluării şi verificării capacităţilor psihofizice şi profesionale. În acest curs, se studiază noţiunea de recompensare, precum şi sistemul, şi scopul recompensării angajaţilor. De asemenea, se mai studiază şi mijloacele de recompensare, care pot fi materiale şi nonmateriale. 

Scopul cursului 

Scopul  recompensării angajaţilor este de a armoniza interesele individuale ale angajaţilor şi obiectivele strategice ale companiei. Acest curs îşi propune să pregătească cursanţii, astfel încât să găsească echilibrul dintre interesele celor două părţi. Scopul cursului este familiarizarea cursanţilor cu noţiunea şi cu sistemul de recompensare.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Executive Business Program, Entrepreneurship și HR Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2023/24. este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.