Alătură-te generației 2023/24!

Investor Psychology

Descrierea cursului

Cursul Psihologia investitorului este alcătuit din patru unități de predare. În prima unitate de predare, vorbim despre finanțele comportamentale și despre comportamentul individual, apoi în următoarea, despre câștigul activelor și explicații comportamentale referitoare la bazele empirice controversate. În a treia unitate de predare, vorbim despre analiza prezicerii direcției de mișcare a pieței, în timp ce ultima unitate de predare se ocupă de indicatorii tehnici, în special de indicatorii de încredere ai fluxului de indicatori de fonduri și de indicatori ai structurii pieței.

Obiectivul cursului

Scopul cursului Psihologia investitorului este de a familiariza participanții cu comportamentul investitorilor în concordanță cu mișcările de piață, precum și cu modul de a prezice tendințele pieței.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Financial Management și Investment Management and Stock Exchange.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2023/24. este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.