Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Effective Meeting Management

Descrierea cursului

Întâlnirile de afaceri reprezintă un aspect deosebit de important al vieţii de afaceri. Conducerea incorectă a întâlnirilor de afaceri poate avea efecte negative asupra succesului integral al organizaţiei şi poate influenţa negativ gestionarea timpului şi gradul de organizare în organizaţie, relaţiile interpersonale şi, în cele din urmă, luarea deciziilor în afaceri. 

Întâlnirile productive contribuie la eficienţa sporită a organizaţiei, reducând în acelaşi timp timpul consumat pentru întâlniri. De câte ori nu vi s-a întâmplat să staţi ore în şir într-un scaun inconfortabil la o aşa-numită "înâlnire", dar să nici nu aveţi habar despre ce este vorba de fapt?


În acest curs, se procesează scopul, tipurile şi tehnicile de conducere a întâlnirilor. Cursanţii vor învăţa despre pregătirea, planificarea şi organizarea întâlnirilor, precum şi despre conducerea acestora sau despre rolul şi sarcinile celui care conduce o întâlnire. De asemenea, se va analiza şi modul de finalizare a întâlnirilor, dar şi ceea ce ar trebui să urmeze după o întâlnire. În acest curs, cursanţii îşi vor însuşi abilitatea de a conduce şi de gestiona cu succes întâlnirile de afaceri.

Scopul cursului

Fără întâlniri conduse în mod eficient, managementul unei organizaţii poate avea de suferit. Întâlnirile sunt necesare pentru rezolvarea problemelor şi pentru luarea deciziilor. Prin însuşirea tehnicilor de planificare, organizarea şi conducere a întâlnirilor, se poate mări considerabil productivitatea şi utilitatea lor, precum şi gradul de satisfacţie a participanţilor. 

Scopul principal al acestui curs este să înveţe cursanţii să facă întâlnirile mai scurte, mai productive şi mai semnificative. Cursanţii vor obţine indicaţii în privinţa pregătirii şi structurării unor întâlniri reuşite, dar şi în ceea ce priveşte participarea activă a tuturor persoanelor prezente. După acest curs, cursanţii vor cunoaşte toate elementele obligatorii ale unei întâlniri reuşite. 

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: HR Management, Management și Investment Management and Stock Exchange.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te