Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Investment Management

Descrierea cursului

Cursul de management al investiţiilor cuprinde analiza întregului proces de realizare a proiectelor de investiţii. În acest curs, sunt procesate noţiunile generale cu privire la investiţii şi la gestionarea procesului de investiţie. Tot aici se va vorbi despre studiile premergătoare investiţiilor, despre crearea programului de investiţii şi despre estimarea proiectelor de investiţie. O atenţie specială va fi dedicată gestionării proiectelor de investiţii şi finanţării acestora. 

Scopul cursului

Scopul cursului este familiarizarea cursanţilor cu întreaga problematică ce ţine de gestionarea proiectelor de investiţii. Acest curs cuprinde întregul proces de realizare, de la idee, până la finalizarea şi punerea în aplicare a investiţiei.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: HR Management, Project Management și Sales and Sales Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.