Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Sales Process

Descrierea cursului

Vânzările sunt peste tot în jurul nostru. În orice domeniu, la orice loc de muncă, există necesitatea de a vinde ceva: un produs, un serviciu, o idee, sau chiar necesitatea de a "vă vinde" pe dvs. înşivă. 

Există, de asemenea, concepţia greşită că pentru a fi un vânzător bun, trebuie să aveţi anumite calităţi înnăscute. De multe ori, în discuţiile cu oamenii din vânzări, ajungem rapid la concluzia că vânzările sunt ceva evaziv, abstract şi dificil de învăţat. Adevărul este tocmai opusul. Vânzarea este un proces ai cărui paşi se pot defini, exersa şi repeta, iar rezultatele sale se concretizează în formă de cumpărare şi clienţi mulţumiţi. Subiectul acestui curs îl reprezintă tocmai procesul de vânzare. 

Scopul cursului 

Scopul cursului este de a vă oferi cunoştinţe şi aptitudini care să vă ajute să descoperţi cum, când şi unde să finalizaţi vânzarea, în aşa fel încât, în urma procesului de vânzare, satisfacţiile să fie atât de partea dvs., cât şi de partea cumpărătorului. 

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Executive Business Program, Sales and Sales Management și Entrepreneurship.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.