Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Financial planning and modeling

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Investment Management and Stock Exchange și Financial Management.

Descrierea cursului:

Cursul Planificare și modelare financiară este dedicat tuturor celor care vor să învețe totul despre finanțe, planificarea lor, crearea rapoartelor financiare. Veți afla care sunt beneficiile planificării și modelării financiare, cum trebuie modelate rapoartele și cum să creați bilanțul contabil. 

Scopul cursului:

Scopul cursului este dobândirea cunoștințelor de bază privind bilanțul contabil, contul de profit și pierdere și raportul privind costurile financiare. Veți asimila și bazele analizei indicatorilor financiari, a structurii raportului financiar privind fluxurile monetare și modelarea fluxului monetar atât din finanțare, cât și din investiție.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te