Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Abilități de consiliere, coaching și training

Descrierea programului

Abilitățile de consiliere și de gestionare a activității colaboratorilor reprezintă abilități foarte importante ale oamenilor de afaceri. Consilierea presupune obiectivitate, competență, dar și un șir de abilități care trebuie asimilate pentru a da și a primi sfaturile potrivite. Pe de altă parte, trainingul și coachingul sunt abilități de transmitere a cunoștințelor și abilităților la alte persoane, care au o influență puternică asupra dezvoltării lor personale și profesionale..

În această parte a programului, veți avea șansa de a învăța cum să obțineți abilități de consilier și trainer și să transmiteți cunoștințele către alte persoane într-un mod adecvat.

Scopul programului

Asimilarea abilităților necesare unui consilier bun (consultant), trainer și coach, prin exemple și simulări practice.

Training 

În cadrul trainingului, prin exemple practice și pași de implementare, sunt adoptate abilitățile unui bun consilier (consultant), trainer și coach.

Atelier

ÎLa atelier se desfășoară simulări de afaceri, care vor avea drept scop aplicarea abilităților dobândite în practică. Veți avea șansa de a vă pune în rolul de consultant, dar și a celor care vor antrena și vor orienta munca altora.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Sales and Sales Management, Investment Management and Stock Exchange și HR Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te