Perioada de înscrieri este deschisă!

Principiile de îmbogățire și de investiții

Descrierea programului

La curs, studiați noțiunile legate de bogăția personală și cum se obține. Veți cunoaște carierele oamenilor de succes, obiceiurile lor, caracteristicile și modalitățile în care au făcut avere. Investiția este unul din modurile de a obține o avere nelimitată. Aflați modalitățile de îmbunătățire a caracteristicilor, a productivității și a performanței personale.

Scopul programului

Scopul cursului este ca prin dobândirea cunoștințelor despre principalii purtători ai succesului în afaceri să dezvoltați abilitățile care vă vor ajuta ca în orice moment, folosind resursele disponibile, să puteți asigura obținerea celor mai bune rezultate.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Marketing and Marketing Management, Executive Business Program și International Business.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2021/22 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.