Alătură-te generației 2023/24!

Putere şi autoritate

Descrierea cursului

Puterea este capabilitatea individului sau a grupelor să -şi impună propria dorinţă altora indiferent de rezistenţă. Puterea ca şi capabilitate de a-i influenţa pe alţii are destule asemănări cu autoritatea, deoarece autoritatea presupune o anumită putere. Însă, puterea şi autoritatea nu sunt noţiuni identice.

Cineva poate avea putere, dar nu autoritate şi invers. La curs se abordează noţiunea de putere şi autoritate, tipuri de putere şi stiluri de conducere. La fel şi structura şi funcţiile puterii. Va fi vorba şi despre dobândirea autorităţii şi a activităţilor care pot creşte autoritatea.
Scopul cursului

Scopul principal al cursului este familiarizarea cursanţilor cu noţiunea şi structura puterii, cu formele şi tipurile de puteri precum şi cu noţiunea de autoritate. Cursanţii vor învăţa şi deosebirea dintre putere şi autoritate.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Project Management, Investment Management and Stock Exchange și HR Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2023/24. este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.