Alătură-te generației 2023/24!

Human Resource Monitoring and Development

Descrierea cursului 

Succesul întregii organizaţii este pus sub semnul întrebării dacă nu se asigură instrumentele necesare, cu ajutorul cărora angajaţii să poată avea mai mult succes în domeniul lor. Prin investiţia făcută în oameni, se investeşte în viitorul companiei. În acest curs, se studiază noţiunea de dezvoltare şi monitorizare a resurselor umane. Se studiază de asemenea şi abordarea modernă în ceea ce priveşte dezvoltarea potenţialului uman, precum şi gestionarea dezvoltării potenţialului angajaţilor în organizaţie.

Scopul cursului

Scopul principal al monitorizării şi dezvoltării resurselor umane este îmbunătăţirea capacităţilor organizaţionale generale. Scopul cursului este însuşirea noţiunilor şi conceptelor de bază ale monitorizării şi dezvoltării resurselor umane şi a conceptelor referitoare la natura umană, ca bază pentru abordarea dezvoltării şi gestionării potenţialului uman. 

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Sales and Sales Management, Business Administration și International Business.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2023/24. este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.