Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Personality Psychology

Descrierea cursului

Psihologia personalităţii studiază procesele de gândire şi de comportament ca întreg şi caută să definească aspectele comune şi caracteristice ale oamenilor, atunci când trăsăturile lor psihice şi comportamentale sunt urmărite ca o unitate. Personalitatea s-ar putea defini ca un mod de comportament caracteristic pentru fiecare persoană în parte.

În acest curs, se studiază noţiunea de personalitate, despre care se va vorbi prin intermediul diferitelor definiţii şi dimensiuni ale personalităţii, teorii ale personalităţii şi tulburări psihologice de personalitate, spre o cunoaştere cât mai bună a determinanţilor psihologici umani. De asemenea, în acest curs se studiază şi diverse trăsături şi tipologii ale personalităţii.

Scopul cursului

Scopul principal al acestui curs este să familiarizeze cursanţii cu noţiunile de bază ale psihologiei personalităţii. Psihologia personalităţii va fi prezentată ca o sinteză de date care indică nivelul de dezvoltare actual al psihologiei în raport cu două probleme cruciale: înţelegerea naturii umane şi înţelegerea comportamentului uman. 

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Financial Management, International Business și Sales and Sales Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te