Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Workplace safety

Descrierea cursului

Siguranţa la locul de muncă reprezintă un set de activităţi tehnice, medicale, juridice, psihologice, pedagogice şi de alt tip, prin care se identifică şi se înlătură pericolele care ameninţă viaţa şi sănătatea angajaților la locul de muncă şi prin care se stabilesc măsurile, procedurile şi regulile pentru a înlătura sau reduce aceste pericole. Scopul siguranţei la locul de muncă este acela de a crea condiţii optime de muncă pentru a evita accidentele și bolile profesionale.

Acest curs abordează problema siguranţei generale a angajaţilor și controlul riscurilor fizice sau de altă natură. Se va vorbi de asemenea și despre măsurile speciale de protecție a angajaţilor, despre normele şi reglementările tehnice ce țin de siguranţa la locul de muncă, precum şi despre luarea unor măsuri de protecţie împotriva incendiilor.

Scopul cursului

Scopul cursului este familiarizarea cursanților cu principalele noţiuni legate de siguranţa la locul de muncă. Cursanţii se familiarizează cu aplicarea și executarea măsurilor de securitate la locul de muncă din companie şi cu măsurile de protecţie împotriva incendiilor.   

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Public Relations, Financial Management și Investment Management and Stock Exchange.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.