Alătură-te generației 2023/24!

Portfolio Management

Descrierea cursului

Portfolio Management sau managementul portofoliului hârtiilor de valoare reprezintă baza gestionării eficiente a riscului financiar şi a ingineriei financiare, având în vedere că pentru realizarea sa trebuie să se cunoască caracteristicile tuturor hârtiilor de valoare care pot forma un portofoliu.

În curs sunt abordate noţiunea şi tipurile managementului portofoliului, noţiunea şi tipurile de risc legate de hârtiile de valoare, precum şi modelele de confirmare a randamentului hârtiilor de valoare. Se abordează şi modul de măsurare a performanţei portofoliului, precum şi alegerea portofoliului optim.

Obiectivul cursului

Obiectivul cursului este familiarizarea cursanților atât cu noţiunea de management al portofoliului, cât şi cu modul de gestionare a portofoliului, respectiv cu diferite modele de măsurare a performanţei portofoliului, precum şi cu tehnicile de determinare a randamentului hârtiilor de valoare care sunt păstrate în portofoliu, în vederea alegerii optime a portofoliului.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2023/24. este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.