Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Complaint Management

Descrierea cursului

Există mai multe posibilităţi de a răspunde la reclamaţiile clienţilor. În primul rând, cel mai important lucru pe care trebuie să îl facă un vânzător este să rămână calm şi să nu dea dovadă de confuzie şi incertitudine. Majoritatea vânzătorilor (în special cei noi) întâmpină probleme în ceea ce priveşte modul de rezolvare a reclamaţilor, deoarece, o astfel de situaţie, le induce adesea un sentiment de nesiguranţă. Cel mai important de reţinut este că nu trebuie să vă fie teamă dacă un client vi se adresează cu o plângere, din contră, dacă clientul se plânge, aceasta înseamnă că el arată un anumit interes faţă dumneavoastră şi din acest motiv trebuie ascultat cu atenţie.

În cadrul cursului, veţi învăţa cum să reacţionaţi la plângerile cumpărătorilor şi vă veţi familiariza cu reacţiile pe care le puteţi aştepta de la diferite tipuri de personalităţi.

Scopul cursului

Scopul de bază al cursului este să învăţaţi ce sunt de fapt reclamaţiile cumpărătorilor şi cum să faceţi faţă acestora. Scopul este să vă însuşiţi principiile şi tehnicile de management al reclamaţiilor şi cum să utilizaţi aceste plângeri în modul cel mai favorabil, pentru a încheia vânzarea.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.