Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

SFATURI PRACTICE: Cum să redactați un CV pentru angajare?

CV-ul este o hârtie cu aceeaşi valoare pentru oameni ca şi unele bancnote. De el depinde viitorul dvs. loc de muncă şi modul de viaţă.

Bazele scrierii CV-ului sunt foarte cunoscute, dar ce se întâmplă când nu avem experienţă ca să-l îmbogăţim?

CV

Deşi aceasta este o problemă cu care se întâlnesc tinerii, şi celor mai în vârstă le pot fi foarte utile aceste indicații.

Participaţi la cursuri online

Studiaţi sau aţi absolvit facultatea şi căutaţi un loc de muncă? Sau sunteţi angajat de mult timp, dar vreţi să avansaţi în cariera profesională?

Vreţi să învăţaţi mai multe despre antreprenoriat, management, vânzare, dar sunteţi convinşi că pentru asta aveţi nevoie de 4 ani de pregătire.

Nu este aşa. Există un număr mare de cursuri online pe care le puteți urma, dar care nu durează mult. Pe unele dintre ele aveți posibilitatea să le parcurgeți în mod tradițional.

Practicile şi concursurile actuale

Fiţi la curent. Pe internet, puteţi să găsiţi multe site-uri care vă facilitează găsirea unui loc de muncă. Pe site-urile oficiale ale companiilor de care sunteţi interesaţi, probabil există o secţiune de angajare.

Cercetaţi şi fiţi mereu activi, deoarece fiecare practică efectuată va fi un plus pentru CV-ul dvs.!

Perfecţionaţi-vă limbile străine!

Astăzi, cunoaşterea limbii engleze a devenit atât de frecventă, încât se subînţelege că o cunoașteți. Dar nu vă opriţi la perfecţionarea unei singure limbi străine.

Folosiţi posibilităţile imense ale internetului, căutaţi noi site-uri pentru îmbunătăţirea cunoaşterii unei limbi străine care vă interesează.

Niciodată nu se ştie în ce companie veţi lucra, iar cunoaşterea oricărei limbi vă poate aduce un loc de muncă (nu uitaţi că multe anunţuri pentru angajare solicită astăzi cunoaşterea unei limbi străine).

Certificatele suplimentare

Cu cât aveţi un CV mai bogat, cu atât o să aveţi mai multe posibilităţi să obţineţi un loc de muncă, dar şi mai multă încredere în sine.

De aceea, obţinerea certificatelor suplimentare este mai mult decât dorită. Motivaţi-vă şi porniţi în atingerea noilor obiective.

Căutarea unui loc de muncă nu este ușoară şi de asta trebuie să fiţi conştienţi la timp. Este greu ca un potenţial angajator să observe chiar CV-ul dvs. dacă nu urmați aceste sfaturi.

Dar, la fel cum este important conţinutul CV-ului dvs., este importantă și scrierea acestuia. Atenţie la greşelile gramaticale când scrieţi, deoarece acestea pot fi decisive deseori.

Reţineţi - această hârtie vă reprezintă cel mai bine!

  • 04.07.2016 09:28

Comentariu