UN JOB FOARTE BINE PLĂTIT

Ce este un CV

CV_CTACV-ul (lat. Curriculum Vitae, eng. Resume) este o parte importantă a înscrierii la un job. Scopul său este să vă prezinte pe dvs. și calificările voastre de specialitate angajatorului potențial. Acesta este scopul CV-ului și ca să vă scrieți bine propriul CV nu trebuie să neglijați acest lucru.

Întocmirea unui CV trebuie luată în serios. Alocați-vă timp suficient pentru aceasta și nu vă grăbiți. Considerați scrierea CV-ului principalul vostru job, primul mare pas care vă va duce către jobul dorit. Nu vă gândiți că nimeni nu va citi CV-ul vostru și că îl trimiteți „de formă”. Când vă înscrieți la un job, documentele pe care le trimiteți, în special CV-ul, „vorbesc” în locul vostru, vă reprezintă și dacă nu o fac într-un mod acceptabil va fi foarte greu să obțineți un interviu unde veți avea ocazia să vă prezentați în detaliu. Nu vă așteptați ca greșelile să vă fie acceptate.

Majoritatea angajatorilor își selectează candidații pe baza CV-urilor pe care le primesc. Aceasta este prima și singura voastră șansă de a atrage atenția angajatorului și de a-l face să fie interesat să vă angajeze tocmai pe dvs. Ca să fiți considerat un candidat serios nu este suficient să aveți doar calificările căutate, trebuie și să le prezentați în cea mai bună lumină cuiva care nu vă cunoaște deloc. Scrierea CV-ului trebuie tratată cu foarte mare seriozitate, cu grijă la fiecare detaliu.

CV-ul este biletul vostru de intrare în lumea din care vreți să faceți parte. Nu vă oferă garanția că veți și rămâneți acolo, că veți face față, că veți fi mulțumit, că veți fi acceptat de toți așa cum doriți. Dar dacă biletul vostru de intrare este necorespunzător, atunci nici nu puteți afla nimic din toate acestea. Primul pas este să vă asigurați un bilet de intrare valabil.

CV_baner

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te