Pripremite se za novo poslovno doba. Prijavite se!

Certificat BusinessAcademy

Certificatul BusinessAcademy reprezintă confirmarea oficială a cunoştinţelor dumneavoastră şi un document recunoscut pe plan internaţional cu care vă veţi consolida poziţia pe piaţa muncii, vă veţi spori şansele de avansare în carieră şi vă veţi crea bazele pentru perfecţionarea pe mai departe.

image

În acord cu valoarea pe care o deţine acest certificat, începând cu anul 2014, pentru realizarea sa se folosesc cele mai înalte standarde internaţionale de protecţie şi securitate.

Rezultatul obţinut este un document care, prin combinarea diverselor tehnici de tipărire şi folosind elemente şi culori speciale, este foarte bine protejat împotriva falsificării şi, în acelaşi timp, este simplu de verificat cu ajutorul unui sistem special de verificare online a certificatelor.

Certificatul BusinessAcademy are până la 8 nivele de securitate, ceea ce îl face unul dintre cele mai protejate certificate din lume.

slika

1. HÂRTIE PROTEJATĂ slikaCertificatul pe care îl veţi primi după finalizarea cu succes a şcolarizării este tipărit pe hârtie de securitate colorată, cu filigran continuu. Aceleaşi elemente de securitate utilizate în procesul de producţie a certificatelor BusinessAcademy se folosesc şi la tipărirea banilor şi a documentelor de identitate.

2. PROTECŢIE CHIMICĂslikaÎn realizarea sa, fiecare certificat BusinessAcademy este securizat suplimentar printr-o protecţie chimică cu patru nivele: acizi, baze, solvenţi organici şi agenţi de oxidare. La atingerea cu oricare dintre aceste elemente, hârtia reacţionează clar, lăsând o amprentă de neşters, astfel încât conţinutul său este imposibil de modificat.

3. PROTECŢIE LA TIPĂRIREslikaDesignul de securitate cu elemente anti-copy şi cu linii guilloche asigură o protecţie de top împotriva copierii certificatelor şi a falsificării mecanice sau manuale.

4. NUMEROTARE DE SIGURANŢĂslikaNumărul unic de serie al fiecărui certificat este vizibil la lumina optimă în culoarea neagră, iar la lumina ultravioletă este fluorescent şi devine vizibil în culoarea verde.

5. FIRE UVslikaHârtia pe care este tipărit certificatul BusinessAcademy conţine două tipuri de fire UV de protecţie: vizibile - roşii, şi invizibile - care au culoarea galben şi albastru fluorescent sub lumina UV.

6. HOLOGRAMĂ SECURIZATĂslikaPe hârtia pe care este tipărit certificatul este aplicat şi un fir de securitate cu hologramă, ce conţine logoul companiei LINK group poziţionat pe verticală. Holograma îşi schimbă culoarea şi designul în funcţie de unghiul din care este privită şi reprezintă o protecţie de top împotriva falsificării.

7. CULOARE INVIZIBILĂ slikaAnumite părţi ale certificatului BusinessAcademy sunt tipărite cu o culoare invizibilă care devine vizibilă la lumina ultravioletă.

8. VERIFICAREA ONLINE A CERTIFICATULUIslikaValiditatea fiecărui certificat BusinessAcademy se poate confirma foarte simplu printr-un sistem specializat de verificare online a certificatelor, în cadrul căruia se păstrează evidenţa tuturor certificatelor noi emise de către BusinessAcademy.

Alături de certificatul BusinessAcademy, puteţi dobândi şi diplome şi certificate din partea companiilor şi a asociaţiilor specializate recunoscute la nivel mondial. Aflaţi ce diplome şi certificate mai puteţi obţine şcolarizându-vă la BusinessAcademy »

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2023/24. este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.