Nu aveți timp pentru studiu, dar vreți să progresați? Înscrieți-vă la BusinessAcademy!

Limba germană A1

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Investment Management and Stock Exchange, HR Management și Business Administration.

Descrierea cursului

Cursul Limba germană A1 este un curs de limbă germană la nivel de începător, care ajută cursanții să se descurce în situații de comunicare simple, din viața de zi cu zi. Cursantul va învăța, printre altele, cum să se prezinte pe sine și pe alții, să pună întrebări altora cu privire la personalitatea, profesia, pregătirea lor, dar și să ofere răspunsuri afirmative, precum și negative. Va învăța să se descurce în situații de bază, precum comandarea mâncării și a băuturii la un restaurant, numere, culori, anotimpuri, întrebări pentru indicații într-un oraș necunoscut, adresarea unei rugăminți sau oferirea de sfaturi, întrebări și răspunsuri cu privire la oră, dată etc.

Cursanții vor îmbunătăți regulile gramaticale de bază, vor învăța să distingă tipuri de cuvinte, să recunoască genurile substantivelor, precum și să determine cazul, iar cu ajutorul pronumelui personal, să schimbe verbele la prezent, dar și la timpurile trecut (präteritum), perfect și viitor I.

În plus, vor învăța să folosească pronume personale și posesive în cazuri, prepoziții de loc și timp, precum și să aranjeze adecvat cuvintele într-o propoziție. De asemenea, se vor familiariza cu modul de construire a cuvintelor simple și compuse, specifice limbii germane.

Scopul cursului

Vor putea, de asemenea, să înțeleagă interlocutorii a căror limbă maternă este limba germană, dacă vorbesc clar și mai lent. Aici vă ajută înregistrările și testele audio. După finalizarea cu succes a sarcinilor din cursul A1, cursanții vor fi pregătiți pentru următorul nivel de învățare a limbii germane, respectiv A2.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.