Obțineți cel mai apeciat certificat de afaceri

Business to Business Marketing

Descrierea cursului

Business to Business Marketing este utilizat de indivizi sau organizaţii, inclusiv companii comeciale, guverne şi instituţii, pentru a facilita vânzarea propriilor produse sau servicii către alte firme sau organizaţii, care la rândul lor le pot vinde mai departe, le pot utiliza în producţia bunurilor şi serviciilor pe care le oferă sau le pot folosi în activităţile interne. Business to Business Marketing mai este cunoscut ca marketing industrial sau B2B.

Scopul cursului

Scopul de bază al cursului este familiarizarea cursanţilor cu noţiunea de Business to Business Marketing şi cu strategiile care se folosesc în acest domeniu. De asemenea, se explică diferenţa dintre Business to Business şi Business to Consumer Marketing.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Marketing and Marketing Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.