Nu aveți timp pentru studiu, dar vreți să progresați? Înscrieți-vă la BusinessAcademy!

Cursul Limba germană A2

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Executive Business Program, Financial Management și Management.

Descrierea cursului

Cursul Limba germană A2 este conceput pentru a vă oferi cunoștințele de gramatică necesare pentru această etapă de învățare a limbilor străine, pentru a vă îmbogăți vocabularul necesar pentru comunicarea de zi cu zi și pentru a vă putea exprima opiniile pe teme sociale, cotidiene, precum călătorii, vreme, ecologie etc.

Scopul cursului

Scopul acestui curs este familiarizarea cursanților cu forme noi de propoziții în limba germană, declinarea adjectivelor, gradele de comparație ale adjectivelor, pasivul și potențialul. Partea de gramatică este însoțită de texte, care îi ajută pe cursanți să înțeleagă aplicarea regulilor gramaticale recent învățate. Textele conțin vocabularul de bază prevăzut pentru acest nivel de învățare a limbii și facilitează comunicarea în situații de zi cu zi.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.