Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Cursuri de afaceri în Craiova

Cursurile de la BusinessAcademy pentru abilități de afaceri bine plătite oferă o oportunitate educațională de excepție pentru participanții din Craiova, care îi va ajuta să obțină succes în lumea afacerilor și să-și asigure cariere bine plătite.

Certificatele recunoscute internațional pe care le obțineți după finalizarea cu succes a examenelor în timpul studiilor vă oferă un avantaj față de concurență și vă deschid ușa către cariera pe care ați visat-o dintotdeauna.

Cambridge Business Certificate este un certificat foarte recunoscut și de prestigiu în lumea afacerilor, care este considerat unul dintre cele mai respectate certificate internaționale în domeniu. Participanții la programele noastre din Craiova au, de asemenea, posibilitatea de a susține examenul Rețeaua Internațională de Calificări (IQN) și alte certificări relevante după finalizarea cu succes a programului nostru intensiv de un an.

BusinessAcademy, ca partener al Departamentului de Examene Internaționale Cambridge, oferă un nivel extrem de ridicat de predare, care este aliniat cu cele mai înalte standarde de învățare. Inspirată de metodologia a cinci universități de top din lume, modul în care abordăm studiul asigură ca participanții să primească cunoștințe de calitate și relevante în domeniul afacerilor.

Unul dintre avantajele noastre este angajamentul față de abordarea personalizată a învățării. Înțelegem că fiecare participant are nevoi și obiective unice, de aceea fiecărui participant i se acordă o atenție specială și programul este adaptat nevoilor individuale.

Finalizează-ți studiile la BusinessAcademy fără a părăsi Craiova!

Pentru a dobândi eficient cunoștințele necesare, aveți posibilitatea de a învăța de la distanță, fără a fi nevoie să fiți prezenți fizic la cursuri. Platforma noastră de învățare la distanță vă permite să obțineți diplome profesionale și certificate recunoscute internațional cu flexibilitate maximă - vă puteți dedica studiului oricând vă convine, fie că sunteți acasă, în atmosfera confortabilă a unei cafenele de lângă Piața Independenței sau după o plimbare pe strada A.I. Cuza. Tot ce aveți nevoie este un laptop sau o tabletă și o conexiune la internet! Platforma noastră de învățare la distanță garantează aceeași calitate a cunoștințelor și a diplomei ca în sala de clasă.

Prin intermediul platformei noastre de e-Learning, vă oferim acces nelimitat la o varietate de resurse educaționale care vă sunt disponibile pe tot parcursul educației voastre de 24 de ore pe zi. Această colecție de înregistrări audio și video, prelegeri interactive și materiale educaționale vă permite să studiați conform programului propriu, indiferent de oră și locație.

Pe lângă aceasta, echipa noastră dedicată de profesori este aici pentru a vă sprijini pe tot parcursul școlarizării. Sunt experți în domeniile lor și sunt disponibili să vă răspundă la întrebări, să vă ofere explicații suplimentare și să vă ajute să depășiți provocările pe care le întâmpinați în timpul studiului.

Vedeți care dintre aceste 13 domenii vă atrage cel mai mult

BusinessAcademy oferă o selecție diversă de programe, care sunt concepute cu atenție pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele și să deveniți un expert în cele mai profitabile profesii. Fiecare program este creat cu atenție pentru a satisface nevoile și interesele specifice ale participanților, oferindu-le oportunitatea de a dezvolta competențe și cunoștințele cheie necesare într-un anumit domeniu.

Financial Management

Programul nostru de management financiar oferă o educație cuprinzătoare împărțită în două segmente cheie, unde veți dobândi competențele necesare pentru a gestiona cu succes finanțele într-o organizație.

Prima parte a programului se concentrează pe înțelegerea diferitelor metode de finanțare a resurselor din cadrul organizației și pe dezvoltarea abilităților de management financiar. Veți învăța elementele de bază ale raportării financiare, analizei situațiilor financiare și managementului costurilor.

În a doua parte a programului, veți obține acces la instrumentele și abilitățile necesare pentru a lua decizii financiare informate. De asemenea, vă veți familiariza cu tehnicile de gestionare a riscului și de asigurare, astfel încât să fiți capabil să luați măsuri financiare responsabile.

Vă place să lucrați cu finanțele? Vezi programul nostru Financial Management.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui program.

Management

Programul nostru de Management este conceput pentru a vă oferi aptitudinile necesare în luarea decizilor care vor îmbunătăți profitabilitatea companiei voastre. Indiferent de dimensiunea, orientarea pe piață sau nivelul de management al organizației voastre, programul nostru vă va oferi instrumentele și tehnicile necesare pentru a conduce cu succes într-un mediu de afaceri dinamic.

Prin programul nostru de Management, veți explora diverse aspecte ale managementului, inclusiv planificarea strategică, organizarea afacerii, resursele umane, managementul financiar, managementul schimbării și leadershipul. Veți dobândi o înțelegere mai profundă a conceptelor cheie și a teoriilor de management.

Sunteți interesați de acest tip de management? Vezi programul nostru Management.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui curs.

Investment Management and Stock Exchange

Programul nostru de management al investițiilor și bursei de afaceri este conceput pentru a vă permite să obțineți cunoștințe complete și abilitățile practice esențiale pentru a reuși în lumea dinamică a piețelor financiare.

Pe parcursul programului, veți explora diferite aspecte ale managementului investițiilor și bursei de afaceri. Vă veți concentra pe studierea diferitelor strategii de gestionare a unui portofoliu de investiții, analiza riscului, evaluarea valorii hârtiilor de valoare și înțelegerea dinamicii piețelor financiare.

De asemenea, veți avea ocazia să vă familiarizați cu tehnologiile și instrumentele moderne utilizate în managementul investițiilor.

Vă interesează investițiile și bursa? Vezi programul nostru Investment Management and Stock Exchange.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui curs.

Project Management

Programul nostru de management de proiect vă oferă cunoștințe și competențe complete, necesare pentru a conduce și gestiona eficient activitățile de proiect. Prin acest program, veți dobândi o înțelegere aprofundată a conceptelor cheie și a terminologiei abordării proiectului, cât și adoptarea metodelor și tehnicilor de bază care sunt necesare pentru conducerea cu succes a echipelor de proiect.

Programul vă familiarizează cu principiile de bază ale managementului de proiect. Veți învăța cum să definiți obiective clare ale proiectului, să identificați activitățile importante, să determinați resursele și să stabiliți un plan adecvat pentru execuția proiectului. Veți analiza diferite abordări ale organizării echipelor de proiect și veți învăța cum să comunicați și să coordonați eficient munca în echipă.

Sunteți interesați de managementul proiectelor? Vezi programul nostru Project Management.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui curs.

Public Relations

În acest program, ne concentrăm pe furnizarea abilităților și cunoștințelor complete, necesare pentru a reuși în rolul de manager de PR și pentru a construi reputația companiei voastre în ochii publicului-țintă. Prin instruire detaliată, veți avea ocazia de a explora și înțelege toate canalele de comunicare relevante și de a dezvolta o înțelegere profundă a aplicării lor eficiente.

Programul vă va familiariza cu aspectele cheie ale industriei PR, inclusiv planificarea strategiilor de comunicare, construirea mărcii, relațiile cu media, comunicarea de criză, marketingul digital și social media.

Veți învăța cum să identificați publicul-țintă, să dezvoltați mesaje personalizate și să creați materiale de marketing relevante care vor atrage atenția și vor lăsa o impresie pozitivă grupului-țintă.

Sunteți interesați de cursurile de PR? Vezi programul nostru Public Relations.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui curs.

Marketing and Marketing Management

În departamentul nostru de marketing și management de marketing, vă oferim cunoștințe și instrumente complete pentru a vă ajuta să înțelegeți și să satisfaceți nevoile și preferințele clienților într-un mod eficient.

În mediul de afaceri competitiv de astăzi, este esențial să aveți o înțelegere profundă a publicului-țintă pentru a crea și promova corespunzător produse, servicii și oferte care să răspundă nevoilor lor.

Prin programul nostru, veți explora diferite metode de cercetare a pieței, veți analiza concurența și veți segmenta grupul-țintă pentru a le identifica nevoile și dorințele specifice. Astfel, veți putea dezvolta strategii care vizează segmente de piață precis definite, permițându-vă să oferiți valoare personalizată și să îmbunătățiți satisfacția clienților.

V-ar plăcea să vă asigurați o carieră în marketing? Vezi programul nostru Marketing and Marketing Management.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui curs.

Entrepreneurship

Programul nostru de Entrepreneurship vă oferă cunoștințe și abilități complete, necesare pentru a gestiona eficient toate aspectele dezvoltării unei afaceri. Indiferent dacă doriți să începeți propria afacere, să îmbunătățiți o afacere existentă sau să vă implicați în dezvoltarea afacerii în cadrul unei organizații, programul nostru vă oferă instrumente și perspective cheie.

Evidențiem importanța creativității și a inovației ca factori ai managementului de succes al afacerii. Veți învăța despre diferite metode de identificare a nevoilor pieței, analiza competitivă și cercetarea tendințelor pentru a crea strategii inovatoare și competitive.

Ați dori să deveniți antreprenori? Vezi programul nostru Entrepreneurship.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui curs.

International Business

În programul nostru International Business, ne concentrăm pe furnizarea de cunoștințe și abilități complete, necesare pentru a desfășura afaceri cu succes într-un mediu internațional.

Programul este conceput pentru a vă permite să înțelegeți și să aplicați principiile și regulile de bază ale afacerilor internaționale, cât și să dezvoltați strategii și competențe care vă vor îmbunătăți capacitatea de a integra elemente internaționale în activitățile voastre de afaceri.

Veți învăța despre tendințele economice globale, analiza pieței și cadrul de reglementare al afacerilor internaționale. Veți dezvolta o înțelegere a politicilor comerciale internaționale, a procedurilor vamale, a managementului de proiect în firme internaționale, cât și a aspectelor financiare ale tranzacțiilor internaționale.

Sunteți interesați de afacerile internaționale? Vezi programul nostru International Business.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui curs.

Executive Business Program

Unul din aspectele cheie ale programului este accentul pus pe tehnologiile de afaceri. Veți învăța cum să identificați, să evaluați și să implementați instrumente și inovații tehnologice relevante în afacerea voastră.

Veți dezvolta competențe pentru implementarea tehnologiilor noi, gestionarea transformărilor digitale și optimizarea proceselor de afaceri. De asemenea, veți explora tehnici avansate de analiză a datelor, pentru a lua decizii de afaceri eficiente și calculate.

Scopul programului este gestionarea completă a tuturor aspectelor afacerii. Veți învăța cum să gestionați eficient procesele operaționale, finanțele, resursele umane și riscurile. Veți dobândi competențe pentru analiza situațiilor financiare, luarea unor decizii de afaceri informate și planificare strategică.

Sunteți interesați de acest domeniu? Vezi Executive Business Program.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui curs.

Human Resource Management

În timpul programului nostru de management al resurselor umane, ne vom concentra pe dezvoltarea competențelor și cunoștințelor cheie, necesare pentru a gestiona eficient resursele umane într-o organizație.

Veți învăța cum să identificați și să atrageți candidații care se potrivesc cel mai bine cerințelor postului. În același timp, veți dezvolta competențe de intervievare, evaluare a candidaților și luare a deciziilor de angajare informate.

Motivația angajaților este, de asemenea, o componentă cheie a managementului de succes al resurselor umane. Prin intermediul programului, veți obține o înțelegere a diferitelor motivații și nevoi ale angajaților și veți învăța cum să creați programe motivaționale și sisteme de recompensă care încurajează niveluri ridicate de implicare și productivitate.

Doriți să fiți manageri HR? Vezi Human Resource Management.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui curs.

Business Administration

Programul nostru de administrare a afacerilor vă oferă oportunitatea de a dobândi competențe cheie, necesare pentru a asigura stabilitatea și succesul afacerii voastre în două moduri importante.

În prima parte, ne concentrăm pe dezvoltarea abilităților care sunt cheie pentru gestionarea eficientă a proceselor interne de afaceri și optimizarea mediului de lucru. În mediul de afaceri dinamic de astăzi, în care ne confruntăm cu schimbări și provocări constante, este important să avem procese de afaceri eficiente care să permită buna funcționare a organizației.

Partea a doua a programului nostru se concentrează pe construirea și menținerea unor relații puternice cu clienții și partenerii externi. În mediul de afaceri competitiv de astăzi, succesul unei organizații depinde adesea de capacitatea de a stabili și menține relații pe termen lung și fructuoase cu clienții și partenerii.

Dacă aspirați să aduceți o contribuție semnificativă la organizație și să vă asumați un rol de afaceri cu mai puțină responsabilitate, programul nostru reprezintă alegerea ideală pentru voi.

Sunteți interesați de administrarea afacerilor? Vezi programul nostru Business Administration.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui curs.

Sales and Sales Management

Programul nostru de vânzări și management al vânzărilor vă oferă o oportunitate unică de a dobândi competențe avansate necesare pentru a reuși să vindeți produse și servicii. Programul a fost atent conceput în așa fel încât să puteți dezvolta strategii eficiente care să îmbunătățească performanța echipei voastre de vânzări și să îmbunătățească profitabilitatea organizației voastre.

Prin acest program, veți studia diferite aspecte ale vânzărilor, inclusiv strategiile de vânzări, gestionarea echipelor de vânzări, tehnicile de vânzări, recrutarea și motivarea profesioniștilor din vânzări, cât și gestionarea relațiilor cu clienții. Veți dezvolta o înțelegere profundă a procesului de cumpărare, nevoilor și preferințelor clientului, astfel încât să vă puteți personaliza abordarea de vânzări și de ofertă a produselor și serviciilor care îndeplinesc cerințele acestuia.

Lucrul în vânzări vă atrage? Vezi Sales and Sales Management.

Aici puteți vizualiza planul complet de predare al acestui curs.

Cum să vă înscrieți la cursurile de afaceri în Craiova?

Dacă doriți să aplicați pentru programele noastre educaționale, procesul de aplicare este simplu. Puteți completa cererea de la acest link sau ne puteți contacta telefonic la unul dintre următoarele numere: +40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau +40 (74) 9161 610. Echipa noastră de experți este disponibilă de luni până vineri, de la 08:00 la 20:00, și este gata să vă sprijine în fiecare etapă a procesului de aplicare.

După finalizarea cu succes a cererii online, echipa noastră de experți vă va contacta pentru continuarea procesului de înregistrare. În timpul acelei conversații, veți avea ocazia să vă prezentați mai detaliat datele voastre personale, interesele și obiectivele legate de educația voastră ulterioară. Această conversație individuală ne permite să vă oferim o asistență personalizată, care este adaptată în totalitate ambițiilor și nevoilor voastre unice.

  

Denumirea programului
Locuri disponibile
tradiţional online
Executive Business Program Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Human Resource Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Marketing and Marketing Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Sales and Sales Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Financial Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Project Management Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Business Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Entrepreneurship Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Public Relations Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
International Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs
Investment Management and Stock Exchange Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrierea este în curs

Perioada de înscrieri de vară este deschisă, iar prețurile de înscriere vor crește în curând!

Datorită numărului limitat de locuri disponibile pentru înscriere, vă recomandăm să profitați de această oportunitate extraordinară și să aplicați cât mai curând posibil pentru a obține prețuri mai favorabile pentru programul nostru educațional.

În felul acesta, îi recompensăm pe cei care iau decizii rapide și sunt gata să facă pași imediați în atingerea țelurilor lor. Nu pierdeți timpul, înregistrați-vă astăzi și asigurați-vă locul!

  Pentru înscrieri până la
30.6.2024.**
Departamentul de studii Preţ* 12
rate
16
rate
Preţ Întreg
Executive Business Program 2049 179 145 2500
Management 1749 154 125 1950
Human Resource Management 1749 154 125 2150
Entrepreneurship 1749 154 125 2200
Marketing and Marketing Management 1749 154 125 2000
Sales and Sales Management 1749 154 125 1950
Business Administration 1249 112 91 1450
Financial Management 1749 154 125 2150
Project Management 1749 154 125 2000
Public Relations 1749 154 125 2150
Investment Management and Stock Exchange 1749 154 125 2200
International Business 2049 179 145 2400

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. 
**Prețurile promoționale din tabel sunt valabile pentru cursanții online, iar taxa de școlarizare totală pentru cursanții tradiționali este cu 50 euro mai mare. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Dacă vă înscrieți în această perioadă, obțineți și un pachet suplimentar de 6 luni de pregătire pentru design web în valoare de 475 euro, gratuit. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 163.

Pentru șomeri: plătiți doar după ce vă angajați

Dacă momentan sunteți șomer, vă asigurăm finanțarea a 20% din prețul de școlarizare. Vezi aici condițiile.

Valoarea școlarizării și a certificatului Cambridge dobândit la sfârșitul școlarizării o putem dovedi foarte ușor - preluăm o parte din taxa de școlarizare până când vă angajați.

Suntem atât de siguri de abilitățile, cunoștințele și încrederea pe care le veți dobândi într-un an de zile încât vă oferim posibilitatea să plătiți 80% din taxa de școlarizare în mai multe rate. Restul de 20% urmează să-l plătiți după angajare. Și nici atunci nu veți plăti integral, ci în rate lunare. Astfel, vrem să vă recompensăm tot efortul și timpul dedicat școlarizării.

3 condiții pe care trebuie să le îndepliniți ca să beneficiați de aceste circumstanțe speciale privind modalitatea de plată:

 • să nu fiţi angajaţi,
 • să fi absolvit studii medii sau facultatea,
 • să semnaţi Contractul pentru plata unei părţi din taxa de şcolarizare după angajare (contractul îl veţi primi de la noi).

Ce obţineţi în pachetul de şcolarizare

Prețul școlarizării la BusinessAcademy include și:
 • toate orele stabilite în programul de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul BusinessAcademy sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitatea permanentă a profesorului pentru consultații conform orarului consultațiilor;
 • informațiile despre școlarizare prin intermediul serviciului utilizatori pentru cursanți;
 • BusinessAcademy eduWall;
 • susținerea examenului conform programului calificărilor internaționale în funcție de departamentul ales;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătirea în vederea susținerii examenelor internaționale prin serviciul online;
 • acces nelimitat la biblioteca BusinessAcademy;
 • prezența la seminare extra-curriculare în cadrul organizației LINK group;
 • certificat BusinessAcademy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • Emiterea certificatelor LINK pentru limba engleză și germanăîn condiții preferențiale;
 • utilizarea internetului, scannerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul BusinessAcademy;
 • întocmirea CV-ului și orientarea profesională oficială ca ajutor la angajare sau la obținerea unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru studiu pe toată perioada școlarizării.


Înregistrarea pentru generaţia 2024/25 se face aici.

BusinessAcademy: Înscrieţi-vă la timp   Daţi clic pe acest link pentru a vă înscrie la BusinessAcademy »»»