UN JOB FOARTE BINE PLĂTIT

Definirea obiectivului de carieră și planul individual de acțiune

Descrierea programului

Crearea propriului plan de dezvoltare a carierei este o mare provocare, dar crearea acestui plan este ceva ce ne completează și ne face mulțumiți, în primul rând de propria persoană, iar apoi și de lumea din jur. A lua în mâini propria viață profesională este o mare decizie, dar și o decizie corectă în acest moment al vieții..

În cadrul acestei părți de program, vom lucra împreună la acest plan, făcând lucrurile care ni se păreau că sunt în mâinile altor persoane sau este vorba de împrejurări pe care nu le putem influența, să devină ceva ce putem controla.

Scopul programului

Asimilarea noilor cunoștințe și utilizarea abilităților legate de judecată, modul analitic de analizare a datelor și a evenimentelor din jurul nostru și crearea unei baze adecvate de cercetare, care va selecta toate aceste date în informații folosite în continuare pentru muncă.

Training 

La acest training, prin exemple practice și pași, cursanții vor obține instrumente pentru formarea cu succes a unui plan de carieră și de acțiune.

Atelier

În atelier, cursanții vor forma un plan clar pentru realizarea carierei, care îi va îndeplini din punct de vedere profesional.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Project Management, Public Relations și Marketing and Marketing Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te