Fă un plan și începe o carieră de succes în 4 pași!

Project Management Quality

Descrierea cursului

Managementul calităţii proiectului reprezintă una dintre cele mai importante funcţii ale conceptului global de management al proiectelor. În cadrul cursului, cursanţii se familiarizează cu noţiunea de calitate şi cu funcţiile de management al calităţii proiectului. La acest curs se abordează şi procesul de gestionare a calităţii proiectului şi sistemul de asigurare a calităţii proiectului.

Obiectivul cursului

Obiectivul de bază al managementului unui anumit proiect, în afară de minimalizarea timpului depus, a resurselor şi a costurilor, este şi finalizarea calitativă a proiectului. Obiectivul cursului este familiarizarea cursanţilor cu funcţiile de bază ale modelului de management al proiectului şi cu procesul de management al calităţii. Cursanţii se vor familiariza de asemenea şi cu sistemul de asigurare a calităţii.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Project Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.