Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Change Management

Descrierea cursului

"O definiţie excelentă a prostiei este să faci aceleaşi lucruri învechite, în acelaşi mod învechit şi să aştepţi alte rezultate." Rita Mae Brown

 

Nu cu mult timp în urmă, schimbările erau considerate o stare anormală, care trebuia cumva combătută înainte de a reveni în totalitate la situaţia anterioară. Odată cu apariţia revoluţiei informaţionale, schimbările au devenit inevitabile. Însă, atunci când au loc anumite schimbări, foarte mulţi angajaţi nu dispun de cunoştinţele necesare, motiv pentru care trebuie introduse sisteme sau structuri noi. 

În cadrul cursului se abordează obiectivele, fazele şi condiţiile de management al schimbărilor, precum şi metodele şi tehnicile de introducere a schimbărilor. Accentul este pus pe rezistenţa la schimbări şi pe modurile de atenuare a acestei rezistenţe, precum şi pe strategiile de combatere a rezistenţei la schimbări.

Scopul cursului

Scopul cursului este familiarizarea cursanţilor cu noţiunile de bază ale introducerii şi iniţierii schimbărilor, precum şi identificarea principalilor factori care se află de obicei la baza nevoii de schimbare. Cursanţii vor învăţa cum să colaboreze cu persoanele incluse în procesul de schimbare, pentru a obţine suport din partea lor şi pentru a-şi asigura un rezultat pozitiv pentru afacere. De asemenea, cursanţii vor învăţa cum să învingă faimoasa frază: "Aşa am lucrat întotdeauna".

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: HR Management, Management și Executive Business Program.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.