Obțineți cel mai apeciat certificat de afaceri

Sănătatea şi managementul stresului

Descrierea cursului

Se știe că în zilele noastre stresul ne influenţează sănătatea fizică şi starea psihică generală. În viaţă trecem printr-o serie de evenimente care ne afectează performanţele, ne erodează în mod constant sănătatea şi buna dispoziţie. Aceste diferite circumstanţe se numesc factori de stres, iar acţiunea lor asupra noastră - stres.   

În cadrul acestui curs, studenții se vor familiariza cu principalele funcţii şi cu cele mai utile abilităţi pe care le pot utiliza în viaţa de zi cu zi pentru a menţine o stare de bine, pentru eficienţă mentală şi pentru îmbunătăţirea performanţelor personale.

În cadrul cursului răspundem la întrebarea ce este stresul şi cum apare, cum putem recunoaște simptomele stresului şi cum le putem folosi în avantajul propriei bunăstări şi dezvoltări. De asemenea, vom discuta şi despre cum putem evita influenţa negativă a stresului, cum putem deveni mai rezistenţi la boală, mai puternici fizic şi psihic, mai sănătoşi şi mai satisfăcuţi şi cum putem avea mai mult succes. 

Scopul cursului

În zilele noastre s-a demonstrat legătura multor boli cu stresul şi de aceea a devenit tot mai important să învățăm mijloace prin care să-i facem față, să ne ocupăm de propria persoană în mod calitativ şi să evităm formele nedorite de stres. Principalul scop al cursului este acela de a vă familiariza cu simptomele stresului, cu consecințele sale şi cu modurile în care stresul poate fi manipulat. Scopul cursului este acela de a vă învăța să recunoaşteți aspectele negative ale situaţiilor de stres asupra sănătății fizice şi psihice a individului.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Entrepreneurship, Marketing and Marketing Management și Sales and Sales Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2021/22 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.