Aceasta este echipa responsabilă pentru succesul tău

Team Management

Descrierea cursului

Echipa reprezintă un grup de oameni care lucrează împreună la atingerea unui obiectiv comun. Echipa care lucrează la managementul unui proiect constituie un exemplu tipic de echipă şi de muncă în echipă, necesară pentru realizarea unei anumite sarcini sau operaţiuni. În cadrul cursului se abordează noţiunea de echipă şi de muncă în echipă, cu un accent special pe munca în echipă la anumite proiecte. Se abordează tipurile de echipe, fazele în dezvoltarea echipei de proiect şi formarea echipei de proiect. De asemenea, cursanţii vor învăţa cum funcţionează echipa de proiect şi cum trebuie motivaţi membrii echipei.

Obiectivul cursului

Obiectivul cursului este familiarizarea cursanţilor cu noţiunea de echipă şi de echipă de proiect. De asemenea, cursanţii se vor familiariza cu importanţa muncii în echipă la un proiect, care este necesară pentru realizarea sarcinilor şi operaţiunilor ce necesită o muncă comună şi o forţă colectivă mai mare.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Project Management, HR Management și Executive Business Program.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2021/22 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.