Obțineți cel mai apeciat certificat de afaceri

Ratio Numbers

Descrierea cursului

Acest curs vă ajută să vă familiarizaţi cu noţiunile de bază ale profitabilităţii, rentabilităţii capitalului (ROE - return on enquity), rentabilităţii investiţiei (ROI - return on investment) şi lichidităţii. Cursul se axează în special pe structura capitalului total - gearing, fluxul de monetar şi productivitate. 

Scopul cursului

Scopul cursului este de a stăpâni capacitatea de evaluare şi clasificare a oricărui nivel de rentabilitate a capitalului. Să determinaţi dacă este mai importantă lichiditatea sau profitabilitatea şi să explicaţi de ce este aşa. Să ştiţi să calculaţi Equity Ratio şi să explicaţi de ce are Equity Ratio o importanţă cheie pentru companie. Să ştiţi să definiţi şi să explicaţi noţiunea de Gearing, să calculaţi şi să explicaţi factorii care influenţează ratingul de credit al companiei.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Entrepreneurship, Sales and Sales Management și Financial Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.