Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Intercultural Communications

Descrierea cursului

Odată cu creşterea numărului de corporaţii multinaţionale, abilităţile de comunicare interculturală devin o premisă a succesului în afaceri. În timpul acestui curs vă veţi familiariza cu abilităţile de comunicare, cu definiţia comunicării interculturale, cu principiile şi dimensiunile acesteia, precum şi cu noţiunea de şoc cultural.

Obiectivul cursului

Pentru a avea succes, marile corporaţii multinaţionale investesc sume mari în educarea şi trainingul angajaţilor în aria comunicării interculturale. Obiectivul acestui curs este familiarizarea cu diferite moduri de comunicare, înţelegerea şi acceptarea diferenţelor culturale, care sunt adesea cauza rezultatelor proaste în afaceri, şi învăţarea metodelor eficiente de îmbunătăţire a competenţelor de comunicare.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: HR Management, Sales and Sales Management și Project Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te