Perioada de înscrieri este deschisă!

Services Marketing

Descrierea cursului

Marketingul în sectorul serviciilor sau Services Marketing cuprinde marketingul referitor la serviciile din domeniul sănătăţii, educaţiei, bancar, cattering, turism etc., care în ultimul timp a cunoscut dezvoltare din ce în ce mai mare. Necesitatea cercetării şi studierii acestei ramuri a maketingului a apărut tocmai datorită faptului că sectorul activităţilor de servicii arată o creştere tot mai substanţială în economie.

Scopul cursului

Scopul acestui curs este de a preda cursanţilor modul în care ar putea producătorii, distribuitorii şi vânzătorii cu amănuntul să ofere un serviciu cu o valoare adăugată, care să se diferenţieze pe piaţă în raport cu concurenţa. Scopul este dobândirea cunoştinţelor şi a abilităţilor necesare pentru asigurarea unei poziţionări mai bune pe piaţă şi pentru asigurarea competitivităţii pe termen lung, cu ajutorul unor obiective şi strategii de marketing definite şi specifice pentru companiile de servicii.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Marketing and Marketing Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2021/22 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.