Perioada de înscrieri este deschisă!

Mobbing

Descrierea cursului

Mobbing-ul este un tip de comportament la locul de muncă prin care una sau mai multe persoane abuzează psihologic şi umilesc sistematic o altă persoană, punându-i în pericol reputaţia, demnitatea umană şi integritatea, cu scopul de a o elimina de pe poziţia sa. Astăzi, mobbing-ul este un fenomen complex şi răspândit, cu consecinţe nocive pentru mediul de lucru, sănătatea fizică şi psihică a individului, mediul social al individului şi întreaga comunitate.

Din pricina importanţei acestui fenomen şi a problemelor pe care le cauzează, el trebuie înţeles din mai multe aspecte, iar cursanţii trebuie să înveţe cum să îl recunoască, fiindcă mobbing-ul poate fi prevenit prin prevenţie primară, şi anume prin informare, educare, însuşirea abilităţilor de comunicare importante, reguli de protecţie şi politica şi practica organizaţională.

Scopul cursului

Cursul Mobbing este destinat pentru oricine doreşte să recunoască mobbing-ul şi să înveţe cum să se simtă mai puţin neajutorat în circumstanţele mediului de lucru.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2021/22 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.