Obțineți cel mai apeciat certificat de afaceri

Corporate Responsibility

Descrierea cursului

Interesul crescut față de responsabilitatea socială a apărut ca urmare a creșterii gradului de conştientizare a problemelor etice şi al celui de poluare a mediului. Probleme precum poluarea mediului înconjurător, tratarea necorespunzătoare a angajaţilor, producţia slabă şi vulnerabilă sunt prezentate zilnic în media. Multe ţări au dezvoltat reglementări de stat cu privire la toate aceste întrebări, dar există şi standarde şi legi importante implementate la nivel internaţional. De aceea tot mai mulţi investitori şi manageri încep să ţină cont de responsabilitatea socială.

Pe de altă parte, consumatorii devin tot mai sensibili la performanţele companiilor în domeniul responsabilităţii sociale, în special la a celor de la care cumpără bunuri sau servicii necesare. Această tendinţă a creat o presiune asupra companiilor, forțându-le să funcţioneze după strategii economice, sociale şi ecologice justificate.

Obiectivul cursului

Obiectivul acestui curs este să orienteze cursanţii către cele mai bune modalităţi de rezolvare a problemelor legate de responsabilitatea socială. Prin exemple practice vor fi orientaţi către tendinţele naţionale şi mondiale din acest domeniu. Veți învăţa cum să promovaţi compania în care lucraţi din punct de vedere al responsabilității sociale, fără să cheltuiţi milioane.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Management, International Business și Public Relations.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2021/22 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.