Alătură-te generației 2023/24!

Supply Chain Management

Descrierea cursului 

Planificarea distribuirii produselor este într-o strânsă şi permanantă legătură cu planificarea producţiei şi a cererii pentru anumite produse. Toate informaţiile care "circulă" între aceste două procese ajută la luarea unor decizii operative mai bune, la toate nivelele decizionale, inclusiv la nivelul managementului de top. Cursul include şi abordarea celor mai noi domenii de logistică, precum, de exemplu, logistica de retur.

Scopul cursului

Scopul cursului este familiarizarea cu noţiunile de depozitare, transport, stocuri şi gestionarea materialelor, ceea ce poate îmbunătăţi semnificativ lanţul, respectiv procesele care încep de la aprovizionarea cu materii prime pentru producerea unui produs şi până la livrarea produsului către utilizatorul final.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Management, Entrepreneurship și Marketing and Marketing Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2023/24. este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.