Obțineți cel mai apeciat certificat de afaceri

Prelucrarea fotografiilor

Descrierea programului

Cursantul trebuie să dea dovadă de cunoștințe și abilități care să confirme că înțelege principalele concepte ale fotografiilor digitale, că știe să folosească aplicațiile pentru editarea fotografiilor, să aplice diferite efecte, să pregătească fotografia pentru tipar etc.

Tocmai de aceea, toate aceste tehnici și abilități le va învăța la cursul Prelucrarea fotografiilor. Acesta este motivul pentru care participanții de la acest curs vor învăța să lucreze și să-și perfecționeze abilitățile în Photoshop, programul pentru editarea și pregătirea fotografiilor. Cunoașterea și lucrul în acest program, în prezent, sunt necesare pentru oricine dorește să dețină cunoștințe avansate privind lucrul pe calculator.

Scopul programului

Scopul acestui curs este pregătirea cursantului de a „aranja” fotografia - de la editarea ei cu ajutorul aplicațiilor, adăugarea diferitor efecte, până la pregătirea pentru tipar.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Executive Business Program, Public Relations și Sales and Sales Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2022/23 este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.