Înscrie-te la cea mai căutată școlară de afaceri din regiune

Prelucrarea paginilor de internet

Descrierea programului

În prezent, este esențial ca fiecare companie și instituție să aibă propria prezentare web care să se actualizeze cu regularitate. De asemenea, tot mai multe persoane aleg să-și împărtășească atitudinile, cunoștințele și opiniile cu publicul prin intermediul unui blog. De aceea, toți cei care vor să-și îmbunătățească cariera și să se angajeze într-o companie respectabilă, au nevoie de cunoștințe de bază din web editing.

Tocmai de aceea, toate aceste cunoștințe și abilități vor fi dobândite de către participanți la cursul Prelucrarea paginilor de internet. Aici, cursanții vor învăța să lucreze în diferite aplicații pentru editarea, setarea și publicarea conținuturilor și a paginilor pe internet. Pe lângă asta, vor învăța și bazele HTML și CSS necesare pentru editarea paginilor web.

Scopul programului

Scopul acestui curs este pregătirea completă a cursantului să creeze și să publice pagini web noi și să le actualizeze pe cele existente. După finalizarea cursului, cursantul va ști să lucreze în cele mai importante și mai bune aplicații din prezent pentru editarea conținutului pe internet, precum și, cu ajutorul lor, să introducă și să alinieze textul, fotografiile și tabelele pe paginile web.

Pe lângă asta, va știi să introducă hyperlinkurile și să creeze diferite forme pe paginile web. De asemenea, va cunoaște bazele HTML și CSS și, cu ajutorul lor, va putea să editeze conținuturi pe internet.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Marketing and Marketing Management, Project Management și Sales and Sales Management.