Alătură-te generației 2023/24!

Companii multinaţionale

Descrierea cursului

În ultimii ani companiile multinaţionale au cunoscut o expansiune majoră. În cadrul cursului sunt acoperite conceptul, tipurile, particularitățile şi caracteristicile companiilor mutinaţionale. De asemenea, cursanţii se vor familiariza cu structura organizaţională şi cu modul de leadership în companiile multinaţionale. 

Scopul cursului

Principalul scop al cursului este familiarizarea cursanţilor cu tipul de muncă şi cu modul de funcţionare a subiecţilor economici de pe piaţa internaţională. În condiţiile fluxului liber al banilor şi al capitalului, al globalizării şi al organizaţiilor multinaţionale şi transnaţionale, cunoaşterea acestui tip de a conduce afaceri devine o necesitate şi o premisă pentru înțelegerea mediului pe care îl definesc piaţa regională şi cea locală.

Sunteţi interesat de acest curs? Unele dintre programele BusinessAcademy unde îl puteți frecventa sunt: Financial Management, Investment Management and Stock Exchange și Sales and Sales Management.

Abilităţile de afaceri care vă garantează profituri mari

Am pregătit pentru dvs. un document cu sfaturi şi cu descrierea abilităţilor de afaceri care vă garantează profituri mari, indiferent de ocupaţia dvs. Pentru a prelua raportul, daţi clic aici.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2023/24. este în curs

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.